2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou zcela odlišných poločasů vydřel pro sebe Vítkov


Branky


11

Domácí rozhodli o své výhře v prvním poločase, kdy vsítili dvě branky. Opava ve druhé části už jen snížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl o dvě branky

Vítkov ve svém tradiční sobotním čase přivítal na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Byl to zápas dvou úplně rozlišných poločasů. V tom prvním tvrdila na trávníku muziku domácí družina. Ta se ujala po čtvrthodině hry vedení, když si naběhl na rohový kop Ondřeje zkušený Jakub Dohnálek a hlavou nekompromisně pokořil exligového gólmana Vaška, který nestačil zabránit v cestě míče do brány – 1:0. Vítkov pak nadále kontroloval hru. Dostal se ale pouze ke dvěma střelám Kudly, které však zamířily vedle hostující brány. Sedm minut před přestávkou zatáhl Ondřej míč po pravé straně a poslal míč jak na zlatém podnose Mičkovi, který už měl lehkou práci dostat míč do prázdné brány – 2:0. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácích. 

Opava jen snížila

Ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku změnil o 180 °. Domácí úplně vyklidli hřiště a opavských hráčů bylo rázem plný trávník.  Opavě se pak podařilo snížit v 62. minutě, když Ryž krásně narýsoval kolmici pro aktivně hrajícího Hoblíka, který nechytatelně poslal míč k domácí tyči a brankář Snášel se po ní marně natahoval – 2:1. Opava se pak hnala za vyrovnáním. Měla převahu, ale své šance nedokázala přetavit ve vyrovnácí branku. Šance měl Hoblík, Nguyen, a Ryž. Vítkov ale vyfřenou výhru dokázal ubránit.

 

Vítkov jede příští kolo do Krásných Louček. Opava bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Milan Mikulenka (kapitán): V prvním poločase jsme byli na balonu my, dali jsme dvě branky. Ve druhé části se průběh hry otočil o 180 °, hosté snížili a měli i šanci na vyrovnání. My jsme však tři body dokázali ubránit.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase nám dali domácí dvě branky. My jsme si vůbec nic nevypracovali. Ve druhém jsme začali hrát. Snížili jsme a měli jsme šance a šahali jsme po bodu. Škoda jen, že to nevyšlo.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Dohnálek [-] (89. Š. Hučík [-] ) , F. Kudla [-] , V. Ondřej [-] (69. J. Hučík [-] ) , K. Špok [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , M. Bek [-] , L. Pavlíček [-] , L. Dohnálek [-]

FK Slavia Opava
P. Vašek [-] - Š. Henčl [-] , J. Vrána [-] , T. Matějek [-] , J. Hanslik [-] - J. Hoblík [-] , D. Maisel [-] (66. X. Nguyen [-] ) - J. Štencel [-] , T. Ryž [-] - O. Melecký [-] (76. M. Pusch [-] ) , M. Škrobanek [-] (84. M. Říčný [-] )

ŽK: 60. L. Pavlíček , 90. D. Fabík - 59. J. Štencel , 69. T. Matějek , 89. T. Ryž .
Hráči zápasu: V. Ondřej - J. Hoblík .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: MINICH Marian - ČECHÁK Martin, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme o šest bodů. Dáme do toho všechno a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích