1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký zápas na Lánech


Branky


0

Šťastnější Lány, které dokázaly v 75. minutě proměnit svoji šanci, získaly první tři body do mistrovské tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní utkání na nepříjemném povrchu domácích Lán a velmi malá návštěvnost diváků, ztížila hráčům Sparty Lužné, proměnit gólové šance a přivézt si tak z venkovního utkání tři body. Ačkoliv bylo znát, že byl hostující tým od první minuty aktivnější a důraznější a to i přes neúčast některých hráčů ze základní sestavy, dokázali si luženští vytvořit několik standartních situací zejména rohů. Herní převaha a lepší držení míče si vyžádala první šanci ve 30. minutě, kdy na domácího brankáře Nováka, útočil sám J. Vejvoda, bohužel nedokázal prostřelit výborně chytajícího domácího gólmana. Do konce prvního poločasu nebyl ani jeden tým schopen vstřelit míč do branky, a tak obě mužstva odešla do kabin za nerozhodného výsledku - 0:0.

Druhý poločas nepřinesl velké změny. Prvních dvacet minut druhé půlky se oba týmy vzájemně přetahovaly o balóny, ale nebyly schopni vytvořit gólové šance. Až v 75. minutě přišla první branka. Po zásluze domácího útočníka Libora Švolby, který snadno obešel hostujícího obránce a ze střely odražené od tyče dokázal prostřelit chytajícího Maška - 1:0. Hosté se snažili otočit stav utkání a na hráčích byla znát bojovnost i to, že se nechtějí tak snadno vzdát. Bohužel nedokokázali proměnit své šance a tak domácí tým vybojoval první tři body do tabulky. Velmi dobrý výkon z domácího týmu předvedl hráč Dudášik, ale také Libor Hájek a útočník J. Vejvoda  za hostující družstvo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Pavlíček Tomáš: Herní převaha je sice hezká, ale k ničemu pokud se nepromění žádná šance. Ukázalo se, že máme velké mezery a spoléháme se více na štěstí, které tentokrát nebylo na naší straně. Příkladem skvělého přístupu ke hře je bezchybný a zodpovědný výkon Šnajdra.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - P. Dudášik [-] (38. K. Hladký [-] ) , J. Krátký [-] , J. Loskot [-] - P. Rajgl [-] , D. Rajgl [-] , D. Pavelka [-] , D. Čapek [-] (59. I. Rybář [-] ) , J. Matějka [-] - L. Švolba [-] , J. Čapek [-] (68. V. Loskot [-] )

TJ Sparta Lužná
V. Mašek [-] - L. Hájek [-] , P. Staněk [-] , J. Staněk [-] - R. Grill [-] , S. Fronk [-] (72. D. Vejvoda [-] ) , J. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] , K. Krumhanzl [-] (80. J. Kolínský [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-]

ŽK: 46. J. Matějka .
Místo: Stadion Vlastimila Švolba. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.