Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Heraltice si vezou tři body ze Zlatník


Branky


11

Po prvním poločase vedly favorizované Heraltice o jednu branku. Ve druhém přidaly tři branky a zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

Zlatníky ve svém tradičním dopoledním čase přivítaly vedoucí mužstvo tabulky z Velkých Heraltic. Hned ve čtvrté minutě si hosté dali malém vlastní branku. Za minutu pak dostal od Vinckera nahrávku do vápna Lukáš Němčík, který ale v koncovce selhal. Favorizované Velké Heraltice se dostaly do vedení v deváté minutě, když se po domácím rohu dostali hosté do přečíslení o jednoho hráče navíc, míč se dostal k volnému Válkovi, který umístil míč přesně k pravé tyči – 0:1. Pak mohli hosté třikrát navýšit skóre. Nejdříve po rohovém kopu orazítkoval na přední tyči Valchař hlavou břevno a míč se následně odrazil k Rolnému, který tvrdou střelou opět zacinkal na břevno. Za asi deset minut se dostal míč k Válkovi, který střelou ze střední vzdálenosti opět rozezvučel konstrukci domácí svatyně. V dalším průběhu poločasu se už nic podstatného nestalo a hosté šli do kabin za těsného náskoku. 

Heraltice náskok navýšily

Druhá půle se odehrávala převážně v režii hostujícího celku, který domácí zlomil dvěma góly během pěti minut. Další branku přidali hosté až v 56. minutě, když si přímý kop postavil z dvaceti pěti metrů Ladner, který využil špatného postavení domácí zdi a překonal stojícího brankáře Klimeše na přední tyči – 0:2. Zlatníky mohly vykřesat jiskérku naděje po centru Dominika Bláhy, kdy si na jeho nahrávku zabehl za obranu Ležák, který ale sám před brankářem Patrikem Kleinem zaváhal. Po hodině hry si po autovém vhazování zpracoval míč Piatkevič, který se otočil, a na přední tyči prostřeli šťastně brankáře Klimeše, který si míč neudržel a ten doputoval do sítě – 0:3. Pak už na hřišti byly jen Heraltice. Ty mohly navýšit skóre po tvrdé střele Ladnera, která ale opět skončila na břevnu domácí branky. Další příležitosti nevyužili Kocián, Tesař a Válek. Tři minuty před koncem zápasu se balon dostal po akci k Zemborskému, který propasíroval střelou na přední tyčku balon přes brankáře Klimeše a pečetil tak skóre zápasu – 0:4.

 

Zlatníky příští kolo jedou do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska byl soupeř nad naše síly, a musím mu pigratulovat k výhře. Byl to trošku smolný zápas gólmana, ale vybrali jsme si to s nejlepším týmem tabulky, a příští týden to jedeme odčinit do Krnova.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Nebyl to jednoduchý zápas. Největší problémy jsme měli s malým hřištěm, na které jsme se museli připravit, ale vyšlo to a nakonec panuje s výsledkem spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Uvíra [-] (82. J. Kavan [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , L. Němčík [-] (60. T. Němčík [-] ) , V. Ležák [-] , T. Vincker [-] (28. D. Bláha [-] ) , O. Kořínek [-] (82. Š. Holuša [-] ) , J. Klimeš [-] (60. M. Jaroš [-] ) , P. Pospíšil [-] , J. Morys [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (66. A. Bolík [-] ) , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] , J. Piatkevič [-] , D. Válek [-] , J. Košárek [-] (66. J. Tesař [-] ) , D. Klein [-] (28. V. Kocián [-] ) , M. Lauček [-] (62. D. Šimon [-] )

ŽK: 44. R. Chmel , 73. D. Bláha .
Hráči zápasu: M. Zemborski .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Heraltice s přehledem vyhrajou.

Tip: remíza