1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízu Slavkova zachraňoval veterán Obludník


Branky


12

V prvním poločase domácí vedli. Hosté vyrovnali deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia po poločase vedla

Slavia Opava si přizvala ke svému sobotnímu zápasu mužstvo Slavkova, které okupovalo před utkáním druhé místo tabulky. Hosté v prvním poločase nepředveli moc přesvědčivý výkon. Už po čtyřech minutách se dostával za hostující obranu Mantey, ale tesně před ním poslal míč do zámezí brankář Košárek. V dalším průběhu hry se hra přelévala spíše mezi šestnáctkami obou týmů. Slavkovu se nedařilo kombinačně a Slavia bojovala jako lev. Ve 25. minutě vysunul domácí Štencel Maisela, kterého ještě dokázal Košárek vychytat, ale odražený míč se dostal k Manteyovi, který obloučkem dostal míč do sítě. Snaha hostujícího obránce vykopnout míč mířící do brány byla marná - 1:0. Za sedm minut mohlo být pro hosty ještě hůř, když Ryž posunul balon na Schneidera, jehož centr našel na zadní tyči Maisela, který ve skluzu nastřelil pouze brankáře Košárka. Slavkov se připomněl teprve na konci poločasu. Nejdříve mířil ve skluzu nad Jan Král. Pak nevystrašila střela Hendrycha připraveného brankáře Mrázka. Nejblíže byl Slavkov po rohovém kopu Jana Krále, který našel hlavičku Tomáše Marka, který ale zamířil vedle branky. 

Slavkov vyrovnal

Kdo čekal ve druhém poločase nápor Slavkova, tak se mýlil. Hra se odehrávala převážně mezi velkými vápny obou týmů. V 52. minutě nemohl překvapit Košárka přímý kop Manteye, protože mířil doprostřed brány. Po hodině hry po centru Davida Marka mířil z otočky slabě Jan Král. Jeho střela byla sražená na roh. Ten zahrával Jan Král a míč z jeho kopačky si našel hlavu Urbana, proti němuž vytáhl parádní zákrok brankář Mrázek. V 66. minutě po chybě Hendrycha se dostal míč k Manteyovi, jehož střelu z úhlu pohodlně zlikvidoval brankář Košárek. Slavkov začal více tlačit, ale jeho tlak byl platonický. Teprve deset minut před koncem zahrával přímý kop Frey, na nějž si na zadní tyči naběhl veterán Obludník, který v pádu prostřelil brankáře Mrázka - 1:1. Tímto svým gólem protrhl své nekonečné čekání na soutěžní branku, které bylo skoro tak dlouhé, jako čekání České republiky na druhého kosmonauta. V závěru zápasu si už ani jedna družina šanci nevypracovala a zápas tak dospěl k remízovému konci. 

 

Slavia Opava jede příští kolo do Bruntálu. Slavkov bude hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Pro mě byl výkon soupeře překvapivý, protože jsme od něho čekali tedy rozhodně více. Kluci makali a dřeli. Je to pro nás ubojovaný bod.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Přijeli jsme vyhrát, ale mysleli jsme si, že to přijde samo, a hráli jsme bez pohybu, nápadu a bez bojovnosti. Soupeř byl v prvním poločase lepším týmem. V kabině jsem udělal vítr, ale výkon se moc nezlepšíl. Chyběla nám dobrá nahrávka. Pak jsme sice vyrovnali, ale v závěru byl náš tlak takový bezzubý. Takže bod bereme.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Schneider [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] - O. Melecký [-] (72. M. Pusch [-] ) , D. Maisel [-] (77. J. Hanslik [-] ) , J. Vrána [-] (77. J. Binar [-] ) , J. Hoblík [-] , T. Ryž [-] - J. Štencel [-] (82. F. Šenk [-] ) , S. Mantey [-] (82. M. Říčný [-] ) -

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , D. Marek [-] , J. Schneider [-] (68. J. Quis [-] ) , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 40. J. Štencel - 22. R. Urban , 86. P. Košárek .
Hráči zápasu: Š. Henčl - R. Hendrych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NGUYEN HUU Hung - TVRDÝ Zbyněk, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Tak tady je to asi jednoznačné, slavkovští jsou rozjetí a v Opavě to budou mít jednoduché.

Tip: výhra hostů