Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice vyhrály tenisově


Branky


23. D. Klein , 35. D. Klein , 43. M. Návrat , 47. D. Klein , 55. D. Ladner , 85. M. Návrat - 77. J. Hanslík
14

Po poločase vedli domácí o tři branky. Ve druhém svůj náskok ještě navýšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o tři branky

Vedoucí celek tabulky z Velkých Heraltic přivítal v tradičním sobotním čase na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Úvodních dvacet minut bylo nemastných neslaných, i když optickou převahu měla domácí družina. Paradoxně do vedení ale mohli jít hosté, když Tilkeridis šel z boku na brankáře Patrika Kleina, ale nedal. Velké Heraltice otevřely skóre ve 23. minutě, když centr Šreka z levé strany propadl k Danielu Kleinovi, který pokořil brankáře Kašpara – 1:0. Za dvanáct minut se situace zopakovala, když centrujícím byl tentokrát Košárek a Daniel Klein zametl balon přesně k hostující tyči – 2:0. Těsně před pauzou se odrazil míč na z druhé vlny nabíhajícího Návrata, který z dvaceti metrů poslal míč přesně k tyči – 3:0.

Heraltice náskok navýšily

Ve druhém poločase pokračovala jasná převaha domácích. V úvodu druhého poločasu namazal Návrat přesně Danielu Kleinovi, který se na šestnáctce uvolnil a poslal míč do protipohybu brankáře Kašpara – 4:0. V 55. minutě se pravý bek Ladner vydal na výlet, narazil si míč se spoluhráčem, dostal se k velkému vápnu, kde zametl míč k levé tyčce – 5:0. Po páté brance domácí prostřídali, ale nadále měli převahu, ale své šance nedokázali využít. Třináct minut před koncem zahrával rohový kop Lapuník, míč propadl až na zadní tyč k Hanslíkovi, který jej poslal pohodlně hlavou do brány – 5:1. Hosté pak mohli korigovat opět Hanslíkem, ale ten zamířil před brankářem těsně vedle. Tečku za zápasem udělal pět minut před koncem Návrat, ke kterému se odrazil balon, on si udělal protihráče a placírou poslal míč do sítě – 6:1.

 

Velké Heraltice budou příští kolo hostit Krásné Loučky. Jindřichov přivítá Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Byl to jednoznačný zápas. Byli jsme fotbalovější. Po dvaceti minutách nám to tam začalo padat. Soupeř dokázal snížit, když jsme vedli už o pět branek.

TJ Slezan Jindřichov
Michal Kuřec (hráč): Zhruba dvacet minut jsme dokázali hrát kompaktně. Sice měli optickou převahu, ale my jsme je k ničemu nepustili. Pak jsme dostali dva góly a bylo po nás. Výsledek je možná pro nás krutý, ale výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - J. Tesař [-] (69. M. Zemborski [-] ) , A. Vucak [-] (59. A. Bolík [-] ) , D. Ladner [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (59. V. Kocián [-] ) , J. Košárek [-] (69. D. Zvardoň [-] ) , D. Klein [-] (69. J. Piatkevič [-] ) , M. Návrat [-] , M. Lauček [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Lapuník [-] , D. Zábranský [-] , K. Barvík [-] , J. Sklenařík [-] (72. J. Zavadil [-] ) , J. Hanslík [-] , M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] (46. M. Čech [-] ) , V. Boháček [-] , M. Šmíd [-] (46. P. Táborský [-] ) , M. Tilkeridis [-]

Počet diváků: 138. Rozhodčí: LABA Tomáš - MINICH Marian, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Domácí i přes zimní odchody několika hráčů stále platí za favorita soutěže.