0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia dala domácím čtyřku


Branky


14

Hosté po poločase vedli o jednu branku. Ve druhém přidali další tři góly a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se ujala vedení

Hlavnice se v sobotu stala hostitelem opavské Slavie. Hlavnice se nadále potýká s rozsáhlou marodkou, která se odraží na jejich neutěšených výkonech. Slavia Opava z mnoha šancí, které měla v prvním poločase, využila pouze jednu. Už v šesté minutě si postavil míč k přímému kopu Maisel a ze třiceti metrů poslal míč bravurně do domácí brány – 0:1. Další šance hostů během prvního poločasu postupně zazdili Mantey, Štencel, Maisel, Ryž. Domácí si vypracovali šanci pouze Lodňánkem, ale ta také neskončila v brance. Lodňánek se navíc pak zranil a na hře domácích to potom bylo vidět. Ve zbytku první půle se už nic nestalo.

Opava svůj náskon navýšila

Další branky začaly padat až po pauze. V 52. minutě domácí obránce nešťastně namazal balon Manteyovi, který s přehledem pokořil domácího brankáře Steinera – 0:2. Domácí pak mohli snížit Kavánem, ale ten v dobré pozici přestřelil opavskou branku. Hlavnici pak žalay docházet síly a hosté toho využili k navýšení svého náskoku. Další branku přidal dvacet minut před koncem Štencel, jehož tvrdá střela skončila přesně u tyče hlavnické branky – 0:3. Třináct minut před koncem pak uzavřel účet zápasu po milimetrové nahrávce Maisela Henčl, který zkušeně překonal brankáře Steinera – 0:4. Vedení pak ještě mohla Opava navýšit, když střídající hrající trenér Kratochvíl krásně namazal Prchalovi, jehož pěknou střelou s námahou vytáhl mimo tři tyče brankář Steiner. Opava si pak už zkušeně výhru pohlídala.

 

Hlavnice v příštím kole zajíždí do Vítkova. Opava bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Řekl bych, že do 65. minuty to byl vyrovnaný zápas, pak jsme dostali druhou branku a bylo po nás. Prostě nedáme branku a o tom je.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase jsme měli plno šancí, ale padla nám tam jen jedna. Ve druhé už to začalo padat a my jsme přidali další tři branky a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] (28. P. Jaksch [-] ) , D. Černoch [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Steyer [-] , Š. Šťastnik [-] , P. Čunta [-] , P. Haas [-] , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Schneider [-] (64. J. Binar [-] ) , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] - D. Maisel [-] , T. Ryž [-] (78. I. Kratochvíl [-] ) , J. Hoblík [-] (29. O. Melecký [-] ) , J. Vrána [-] , M. Škrobanek [-] - S. Mantey [-] (64. J. Hanslik [-] ) , J. Štencel [-] (78. M. Prchala [-] )

ŽK: 33. O. Haas .
Hráči zápasu: J. Štencel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETROŠ Radim - NGUYEN HUU Hung, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Musíme navázat na minulý zápas a bezpodmínečně brát všechny tři body.