2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice udeřily v první pětiminutovce


Branky


15

Domácí družina dala v úvodní pětiminutovce dva góly a rozhodla o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

V důležitém zápase přivítaly Malé Hoštice mužstvo z Hlavnice. Domácí vletěli na hosty jako býk utžený z řetězu a během prvních pěti minut dali dvě branky, čímž rozhodli zápas ve svůj prospěch. Už po pár sekundách našel Šafarčík rozběhnutého Režnara, který placírkou umístil balon přesně k tyči hostující svatyně – 1:0. Po pěti minutách zahrával Adamčík rohový kop a Pospěch zády trefil míč, který zapadl až do sítě – 2:0. Po čtvrthodině hry vystřelil Chřibek a míč skončil nad břevnem. Za tři minuty střelu Adamčíka vyrazil pozorný brankář Steiner. Ve 27. minutě pak přímák Šafarčíka orazítkoval pouze břevno hostující brány. Hlavnice se dostala jen ke střelám z dálky. Poločas tak skončil dvoubrankovým rozdílem pro domácí družinu. 

Skóre se už nezměnilo

Hned ze startu druhé půle tvrdě vystřeli domácí Chřibek, a jeho pumelici vyrazil brankář Steiner mimo tři tyče. V 51. minutě vyslal Šafarčík do brejku Chřibka, jehož pokus dokázal zpacifikovat gólman Steiner. Hlavnice se pak dostala do zakončení Lodňánkem, ale ten nezamířil přesně. Další příležitost měl Štastník, a opět balon neskončil v síti. Jinak se ve druhé části většinou bojovalo a šanci bylo poskrvnu. Zápas tak postupně dospěl k důležité výhře domácích.

 

Malé Hoštice v příštím kole jedou do Slavkova. Hlavnice bude hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Zápas rozhodlo první pět minut. Pak jsme sice měli optickou převahu, ale už žádná branka nepadla. Zápas to byl spíše bojovný než pohledný.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Rozhodlo prvních pět minut, kdy jsme dostali dvě branky. Pak už to bylo vyrovnané utkání. Ale budu se znovu opakovat, když nedáme branku, tak nemůžeme prostě vyhrát.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , P. Stříbrný [-] (71. T. Stoček [-] ) , J. Chřibek [-] , R. Suchánek [-] , R. Režnar [-] (87. A. Rychlý [-] ) , M. Holčapek [-] (46. E. Klinger [-] ) , M. Adamčík [-] (84. Š. Teichmann [-] ) , D. Pospěch [-] , A. Juřík [-] , O. Šafarčík [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] , L. Kirschner [-] , D. Haas [-] , O. Haas [-] , O. Pasterňák [-] , Š. Šťastnik [-] , P. Čunta [-] , P. Haas [-] , T. Liška [-] (70. D. Černoch [-] ) , D. Ochrana [-] (64. J. Steyer [-] )

ŽK: 32. J. Droppa , 65. M. Adamčík - 26. D. Ochrana , 84. P. Čunta .
Hráči zápasu: R. Suchánek , M. Honka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - KOVAŘIK Ondřej, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: výhra domácích

Hlavnice se trápí a tento zápas nebude výjimkou. M. Hoštice si na domácí půdě zlepší skóre a minimálně o 2 branky zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích