2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky v opavském derby porazily Malé Hoštice


Branky


12

Domácí soubor stačil dát v prvním poločase dvě branky a ve druhém si už dokázal výhru udržet a připsat si další důležité tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky daly dvě branky

Zlatníky přivítaly ve svém klasickém nedělním dopoledním čase mužstvo z Malých Hoštic, které přijelo z opačné části Opavy. Úvodní dvacetiminutovka patřila Malým Hošticím, které byly častěji na míči. Z jejich aktivity vyústila střela Chřibka z osmé minuty, kterou vyrazil brankář Klimeš. Domácí poprvé zahrozili z rychlého brejku ve 20. minutě, když Chmel vysunul Pospíšila, který si vylámal zuby na Honkovi. Do vedení se dostaly Zlatníky ve 22. minutě, když standardní situaci Moryse přiklepl Bláha zkušenému Holušovi, který nedal brankáři Honkovi žádnou šanci – 1:0. Standardka se kopala po faulu na Uvíru. Pět minut před přestávkou byl faulován Pospíšil. Míč si postavil k přímému kopu Dočkal, a střelu z velké dálky s přispěním větru poslal do šibenice – 2:0. V závěru poločasu ještě rozhodčí domácím neuznal branku Bláhovi pro postavení mimo hru. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části Hoštice domácí zatlačily. Z jejich tlaku ale vyústily pouze dvě nebezpečné střely. Jednu Stříbnému zlikvidoval spolehlivý brankář Klimeš. Druhá od Suchánka mířila těsně vedle domácí tyčky. Domácí si spolehlivou obrannou hrou tři důležité body již vzít nenechali. Navíc sem tam zahrozili i oni. Do zakončení se dostali Lukáš Němčík, Uvíra a Jaroš. Zlatníky tak dokráčely ke třem bodům.

 

Zlatníky jedou příští kolo na další opavské derby. Tentokrát na Slavii Opava. Malé Hoštice budou hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska to byl těžší zápas. Velký protivník byl vítr. Prvních dvacet minut byly Hoštice více na balonu. Pak jsme to srovnali a dali jsme první gól. Před přestávkou jsme ještě přidali druhou branku. Druhá půle byla z naší strany slabší, nepodrželi jsme balon. Hoštice nás tlačily, ale nám fungovala obrana se zálohou, která vše pokryla. Podržel nás i brankář Klimeš.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): My jsme hráli fotbal, oni odkopávali. Podle mě to bylo 70 % ku 30 % v náš prospěch při držení míče. Jim vyšly dvě standarky, a proto vyhráli. Bez gólu se vyhrát ani nedá.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] , R. Uvíra [-] (91. O. Kořínek [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] (82. M. Jaroš [-] ) , P. Holuša [-] (46. M. Levay [-] ) , M. Bláha [-] (61. L. Němčík [-] ) , T. Vincker [-] (46. V. Ležák [-] ) , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-] , J. Morys [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , V. Hrda [-] (80. R. Režnar [-] ) , P. Stříbrný [-] (87. T. Wittek [-] ) , R. Suchánek [-] (80. T. Stoček [-] ) , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] (46. M. Holčapek [-] ) , M. Adamčík [-] (46. Š. Teichmann [-] ) , D. Pospěch [-] , A. Juřík [-] , J. Chřibek [-]

ŽK: 38. M. Bláha , 43. P. Holuša - 34. R. Suchánek .
Hráči zápasu: V. Dočkal - D. Pospěch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Minulý víkend jsme zvládli domácí derby a čeká nás další zápas o 6 bodů, který samozřejmě bude těžký, ale nemůžu jinak než výhru našich barev.