J. Král 20.
R. Urban 56. (p.)
R. Hendrych 74.
L. Kunc 82.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavkov rozhodl po pauze


Branky


20. J. Král , 56. R. Urban (p.) , 74. R. Hendrych , 82. L. Kunc
14

Po nemastném výkonu v první půli, kdy dal Slavkov pouze jednu branku, přidal po pauze další tři a bezbepčně vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov šel do vedení

Slavkov po zimní přestávce přivítal na svém hřišti oslabenou Hlavnici. V prvním poločase se hrála nemstná neslaná partie. V úvodu mířil hodně vedle domácí Heinzke. Hlavnice pak zahrozila brejkem, do kterého se dostal Lodňánek, ale ten nedokázal uspět. Slavkov se pak dostal do akce až po dvaceti minutách hry, když ve středu vybojoval míč Hendrych a posunul ho na Urbana, jenž zpoza vápna nastřelil protihráče. Míč se pak odrazil k Janu Královi, který z voleje zamířil do branky  - 1:0. Za chvíli střelu Davida Marka vyškrábl brankář Steiner na rohový kop. Ve 27. minutě po nahrávce Urbana zamířil nad bránu David Marek. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase začali Hlavnici docházet fyzické síly a Slavkov zcela opanoval zápas. Hlavnice se za celou druhou půli dostala Štastníkem jen do jedné pološance. V 50. minutě namazal Jan Král Schneiderovi, který orazítkoval pouze tyčku. Za šest minut domácí zahrávali rohový kop a ve vápně byl faulován David Marek a kanonýr Urban penaltu v klidu proměnil - 2:0. Za šest minut po rohu Freye hlavičkoval těsně vedle Urban. O chvíli později po nahrávce Davida Marka Kuncovi, a po jeho centru pak Schneider hlavou těsně minul bránu. Patnáct minut před koncem si Hendrych přiťukl s Janem Králem a prvně jmenovaný pak pokořil gólmana Steinera - 3:0. Konečnou podobu výsledku stanovil v 84. minutě Kunc, který utekl hostující obraně a nedal brankáři šanci - 4:0.

 

Slavkov jede příští zápas do Krásných Louček. Hlavnice bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): První poločas byl z naší strany takový kostrbatý, bez pohybu, a přizpůsobili jsme se soupeři. Ve druhé půli jsme už začali hrát naši hru, začali jsme běhat a dali jsme tři branky a zaslouženě vyhráli.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Je to špatný, přijeli jsme jen ve 12 hráčích, navíc s dvěmi patnáctiletými kluky. První poločas jsme soupeře ještě jakž takž trápili, ale udělali jsme dvě hrubky a bylo po všem. Navíc Slavkov nás po vystřídání fyzicky přehrál. V příštím zápase se nám vrátí dva hráči do sestavy a uvidíme, co a jak bude dál.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - P. Gloga [-] (62. L. Kunc [-] ) , R. Hendrych [-] , D. Marek [-] (75. J. Král [-] ) , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] (75. T. Marek [-] ) , P. Heinzke [-] , M. Soška [-] (75. J. Quis [-] ) , J. Schneider [-] , J. Obludník [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - Š. Šťastnik [-] , D. Ochrana [-] , J. Steyer [-] (75. M. Kašpárek [-] ) , L. Lodňánek [-] (51. T. Liška [-] ) , P. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , P. Jaksch [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-]

ŽK: 53. P. Gloga - 65. D. Ochrana .
Hráči zápasu: D. Marek .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

Další derby bude mít jasného vítěze a Slavkov si doma ponechá všechny tři body. Nedivil bych se ani, kdyby dokonce skóroval i domácí kapitán Obludník.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích