Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky zaslouženě vyhrály


Branky


13

Loučky dokázaly udržet tříbrankový náskok, který si vypracovaly v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o tři branky

Krásné Loučky zavítaly v sobotu do Lichnova. Po zimě se hrálo na těžkém terénu. S ním se lépe popasovali hosté z Krásných Louček. Do první šance se řítil Juřena, ale nedal. Pak dvakrát zaváhal Juchelka. Po čtvrthodině hry se řítil do šance domácí Sojčák, který si ale ukopl míč a brankář Petr ho dokázal odkopnout do bezpečí. Z následného protiútoku, kdy dostal balon do brejku Juchelka a s přehledem zavěsil - 0:1. Za tři minuty propadl rohový Juřeny šťastně k Mrukvii, který už měl na brankové čáře lehkou práci - 0:2. Po půlhodině mohl Lichnov snížit, ale střela Pokorného skončila na tyči. Za čtyři minuty dostal Juchelka opět dobrý míč za obranu a potřetí potrestal Lichnov - 0:3. Zbytek poločasu se už nic důležitého neudálo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se už situace na hřišti uklidnila. Loučky nadále ale působily fotbalovějším dojmem. Po hodině hry se v pokutovém území odrazil balon k Mrukviovi, který vsítil svj druhý gól v zápase - 0:4. Domácí snížili v 67. minutě, když se rohový kop Bartoníčka po dvojitém odrazu dostal k Podanému, který si už věděl rady - 1:4. Pak mohli domácí snížit, ale skvělou robinzonádou jejich pokus zneškodnil brankář Petr. Na druhé straně mohl dovršit hattrick Mrukvia. V poslední minutě se na malém vápně ukopl hostující Lukáš Mitura. Loučky po závěrečném hvizdu mohly slavit zaslouženou výhru.

 

Lichnov bude příští zápas hostit Jindřichov. Krásné Loučky přivítají Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Hosté byli po celý zápas lepší. V prvním poločase jsme po třech chybách dostali tři branky a bylo pozápase. Druhá půle byla vyrovnanější, ale i tak byli hosté nadále lepší na balónu. My jsme jen dokázali snížit na 1:4. Chyběl tomu tlak a střelba na branku.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Šli jsme do zápasu s obavami, ale naštěstí jsme se sešli v plné sestavě. Od úvodu jsme byli lepším týmem a do poločasu jsme dali domácím tři branky. Po poločase jsme nadále diktovali tempo a dali jsme i čtvrtou branku. Domácí snížili a mohli dát i další branku. Nás podržel brankář Petr. V závěru jsme nedali ještě dvě šance.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - D. Salát [-] , J. Dankovič [-] - D. Říha [-] , A. Sojčák [-] (76. M. Vlačuha [-] ) , O. Bartoníček [-] , M. Lazar [-] (70. J. Neumayer [-] ) - A. Komenda [-] , J. Podaný [-] , P. Zahradník [-] (32. J. Konvička [-] ) - M. Pokorný [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , M. Mitura [-] (63. L. Mitura [-] ) , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] (80. L. Chlopčík [-] ) , L. Mohyla [-] (78. J. Urban [-] ) , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-]

Hráči zápasu: O. Bartoníček - D. Mrukvia .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUBEK Václav - BARČÍK Antonín, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Toto krnovské derby podle mého názoru přinese málo gólů, nicméně Loučky naváží tam, kde skončily na podzim a zvítězí i v prvním jarním kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích