Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice uštědřily Albrechticím bůra


Branky


4

V sobotním utkání 25. kola 1.A třídy se proti sobě postavily deváté Albrechtice a druhé Raškovice. Kvalitativní rozdíl mezi oběma soupeři se potvrdil už v prvním poločase a hosté tak vezou z Albrechtic vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětigólový horror aneb raškovické letecké dny v šestnáctce Baníku

Krásně upravená albrechtický areál navštívilo v sobotu odpoledne přes 80 diváků z obou táborů. Zvláště ti domácí museli v prvním poločase nevěřícně kroutit hlavami. Už v první minutě poslal Birčák krásný pas po lajně na nabíhajícího Bednárka. Ten v plné rychlosti dokázal odcentrovat do šestnáctky domácích a hlavičkující Ondřej Hyrník poslal hosty do brzkého vedení - 0:1. Hned od úvodního hvizdu z píšťalky rozhodčího utkání Petra Čecháčka raškovičtí dominovali. V úvodu zápasu si vytvářeli územní převahu a dobře organizovanou hrou také tlak na soupeře. V 10. minutě přišla ve vápně Albrechtic skrumáž, po které se opět nejlépe zorientoval Ondřej Hyrník a poslal míč za záda Vojtěch Křístka již podruhé - 0:2. Baník se ani pořádně nedokázal rozkoukat a v úvodní pětadvacetiminutovce prohrával už o tři branky. Ve 22. minutě přišel ze středu pole nečekaný centr Koloničného za domácí obranu. Na ten si naběhl Jan Bednárek a hlavou překonal vybíhajícího Křístka - 0:3. Takový začátek si jistě trenér Taussig nepředstavoval. A bylo ještě hůř. Ve 32. minutě se z levé strany nacentroval Illir Přeči a jeho centr zavěsil opět hlavou Jan Bednárek - 0:4. Poločas hrůzy pro domácí uzavřel ve 39. minutě po centru Birčáka Illir Přeči - 0:5. Domácí tak měli po pětigólové nadílce v šatnách o čem přemýšlet.

Skóre biblicky upravil Izaiáš

Hosté za rozhodnutého stavu již nechtěli riskovat žádná větší zranění, a proto v poločase vystřídali střelce poslední branky zápasu Illira Přečiho, kterého nahradil Ondřej Janošec, a také mírně indisponovaného kapitána Ervina Kožára, které nahradil Adam Vojkovský. Na hřišti pak střídání šla poznat. Raškovice přestaly hrát aktivně a začaly kupit chyby v rozehrávce. Baník se tak dostával stále více na míč a nakonec se jim povedlo také skórovat. Hrozivé skóre upravil v 59. minutě Tomáš Izaiáš. Že by ale prorokoval domácím šanci na větší dramatizaci utkání, to se říct nedá. Zápas již příliš šancí nepřinesl. Za zmínku stojí snad pouze přiležitost hostujícího Žáčka ze závěru utkání, který však sám před odkrytou bránou přestřelil. Zápas tak skončil za stavu 1:5. Raškovice tak defintivně odpoutaly od pronásledující Bystřice a naopak stáhli náskok Stonavy. Pokud ovšem ještě chtějí pomýšlet na první místo musí v dalších zápasech zvítězit, přičemž by Stonava nesměla získat ani bod.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Dneska jsme nastoupili do utkání s druhým týmem tabulky na domácí půdě a opět bez dalšího zraněného hráče. Úvod zápasu opět katastrofální. Už v první minutě náběh za obranu, prudký centr před branku a gól. Takové jsme dostali další tři góly. Pátý gól jsme soupeři darovali sami. Pořád stejné chyby, pořád stejné góly. Po poločase přeskupení sestavy a dusnu v kabině se naše hra diametrálně změnila. Byli jsme důraznější, rychlejší, vyhrávali souboje a praktický soupeře zamkli na jeho půlce. Ten však prostřídal a jeho hra se změnila. Dali jsme z několika dobrých šancí jen jeden gól. Výsledek je krutý, ale za předvedenou hru v prvním poločase a našemu laxnímu bránění a přístupu spravedlivý. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)

TJ Pražmo - Raškovice
Tomáš Hadrava, trenér: Už od úvodu prvního poločasu naší dominovali na hřišti a první poločas a rozhodl o celém utkání. Hned v první minutě po krásném pasu Birčáka na nabíhajícího Bednárka který následně odcentroval do 16ky kdy dal úvodní gól Hyrník. V 10 minutě se pak střelec první branky lépe zorientoval ve vápně a svým druhým gólem zvýšil skóre na 0:2 Přišla 22 minuta kdy si po centru Koloničného ze středu pole naběhl Bednárek a ten hlavou překonal vybíhajícího brankáře domácích 0:3 To v prvním poločase nebylo ještě vše opět Bednárek hlavou po centru Prečiho z levé stravy zvýšil náskok na 0:4. A o 7 minut ve 39 minutě skóre v prvním poločase na 0:5 uzavřel Preči po centru Birčáka. Hned od začátku druhého poločasu jsme vystřídali střelce poslední branky Prečiho a za neudělá zdravého kapitána Kožára aby si zahráli všichni. Na hřišti pak toto vystřídání šlo poznat. Přestalo se hrát aktivně a dělat chyby v rozehrávce. Díky tomu domácí začali být více na míči. Domácím se také dočkali a upravil hrozivé skóre Izaiašem na 1:5. V závěru zápasu mohl ještě skórovat Žáček ten však sám před odkrytou bránou přestřelil. Utkání jsme vyhráli zaslouženě i když ve druhém poločase se vytvářely chyby a albrechtičti tak byli více míči. Nejlepším hráčem domácích byl bojovný Chumchal. Z naší strany bych zvolil Birčáka, který odehrál skvělé utkání a navíc vytvářel pro své spoluhráče velké množství gólových příležitostí.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
V. Křístek [-] - O. Přeček [-] , A. Chumchal [-] , D. Hruška [-] (44. J. Porembski [-] ) , T. Izaiáš [-] , D. Cileček [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , P. Zielonka [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] (46. O. Janošec [-] ) , O. Hyrník [-] , A. Puczok [-] , E. Kožar [-] (46. A. Vojkovský [-] ) , D. Kulštejn [-] (59. O. Kacíř [-] ) , J. Bednárek [-] , R. Koloničný [-] , R. Juřica [-] , T. Žáček [-] , J. Birčák [-]

ŽK: 6. T. Žáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - BOČEK Robin, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Za mě výhra hostů, jsou na tom v tabulce lépe.

Tip: výhra domácích