Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Video: Tichá bere z utkání s Libhoští tři body


Branky


4

Sobotní klání v tišském areálu slibovalo souboj dvou celků, které v tabulce dělilo devět bodů. Další tři si po divokém průběhu může připsat domácí Tichá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní smršť v podání Tiché

Zhruba stovka příznivců tišské kopané se mohla v sobotu odpoledne těšit nejen na zajimavé utkání. Domácí oddíl představil během týdne vylepšení služeb s občerstevní v podobě food tracku, což jistě ocení nejen fotbaloví fanatici. Ti si mohli v úvodu utkání užít nejen hamburger, ale také odhodlaný vstup domácích borců. Možná až z přemíry snahy ovšem inkasovali jako první. V 8. minutě se po souboji ve středu hřiště, který vyhrál domácí kapitán a hráč minulého kola Daniel Fajčák, míč odrazil na kopačky hostí. Míče se ve středu hřiště ujmul hostující Martin Bartoň, který si míč navedl do lepší střelecké pozice a ze střední vzdálenosti vypálil jedovku vstříc Pikulíkově bráně. Jeho rána sice skončila na tyče, odtud ovšem putovala až na kopačku Ondřeje Hanzelky, který ještě stihl před zachraňujícím Pikulíkem poslat míč do sítě - 0:1. Tichá se ale nevzdávala. V 19. minutě vše vyvrcholilo vyrovnávací brankou. U vlastní šestnáctky míč vybojoval Martin Tománek a po pěkné kombinaci skončil míč až na levé straně hřiště. Odtud byl lobem poslán za libhošťskou obranu, kam nabíhal unikající Ondřej Švrček. Ten tváří v tvář gólmanu Dubcovi nezazmatkoval a lobem vstítil druhý gól utkání - 1:1. Vyrovnávací gól Tichou nabudil ke svkvělé ofenzivní pasáži. Domácí drželi míč na svých kopačkách a vytvářelili si spoustu příležitostí. Další branku se jim podařilo přidat ve 31. minutě. Po pěkné průnikovce překonal Dubce Martin Tománek - 2:1. Stejné chyby libhoštské obrany, stejné známky. Ve 40. minutě se hosté dostali k autovému vhazování poblíž hostující šestnáctky. Tomáš Kudýn svým krásným dlouhým autem poslal míč na hlavu Lumíra Tučka, který se v nabídnuté příležitosti nemýlil - 3:1. To bylo z prvního poločasu vše. Po skvělé první půli vedli domácí v poměru 3:1.

Skóre v závěru korigoval Hajník

Ve druhé půli přece jen Tichá nedokázala navázat na nastavené tempo z konce druhého poločasu. Začátek druhého dějství byl poněkud klidnější a příliš mnoho příležitostí ke vstřelení branky nenabídl. Skóre se měnilo až v 78. minutě. Daniel Fajčák dokázal z hloubi pole nasměrovat krásnou přihrávku až za libhošťskou obranu, kde našel nabíhajícího Lukáše Kunčíka. Situace možná volala po odmávaném ofsajdu, ovšem Kunčík bez úhony pokračoval až před Dubce, kterého krásným obstřelem překonal počtvrté - 4:1. Houževnáta Libhošť se ale nevzdála a snažila se utkání alespoň zdramatizovat. To se jí nakonec povedlo. Ovšem dost pozdě. V 87. minutě po brejku domácích míč ztratil Štěpán Svoboda. David Hebelka následně míč vyvezl, aby jej poslal do úniku Ondřeji Hanzelkovi. Ten sice nejprve sváděl souboj s domácím kapitánem Fajčákem, jenomže ten z důvodu úbytku silu souboj před šestnáctkou vypustil. Hanzelka se tak na rohu velkého vápna dostal ke dvoum centrům. Ten první skončil na domácím obránci, ale ten druhý už prošel na kopačku Hebelky. Hostujícího stopera sice nejprve vychytal Pikulík, ovšem jeho střelu vyrazil pouze k nohám Přemysla Hajníka, který jej už překonat dokázal - 4:2. Tímto skóre se také celý zápas uzavřel. Domácí si tak připisují další tři body do tabulky a prodlužují sérii vítězných utkání na tři.

 

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Hráči byli odhodláni doma potvrdit jarní fazónu, ale úvod se nám možná z přemíry snahy nepovedl a brzy jsme inkasovali. Po vyrovnávací brance Ondry Švrčka, jsme nastartovali neskutečnou ofenzivní smršť. Kromě dalších dvou vstřelených branek, jsme si vytvářeli spousty střeleckých i gólových možností. Možná, že to v této chvíli byl náš vrchol jarní formy. Po přestávce se nám už totiž nepodařilo navázat na první půli. Znatelně nám ubývaly síly, ale hráči mají takřka na konci sezóny na tohle už nárok a nevyhne se tomu žádný tým. Soupeř navíc ukázal svou houževnatost a donutil nás do konce utkání vydat se na maximum, přesto jsme si další výhru pohlídali. V posledních dvou kolech nás čeká boj se dvěma zachraňujícími týmy a je jasné, že to bude hodně o srdíčku. Pokud ještě ze sebe vydolujeme zbytky sil, budeme blízko vynikajícímu umístění. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , L. Kunčík [-] (88. P. Bartoš [-] ) , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] (55. R. Švrček [-] ) , M. Tománek [-] (79. B. Holub [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kudýn [-] , T. Kocián [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - M. Hradečný [-] , D. Hebelka [-] , A. Polášek [-] , J. Skalík [-] (72. T. Turský [-] ) , J. Vavřík [-] (87. R. Hanzelka [-] ) , L. Hanzelka [-] (59. T. Sobotík [-] ) , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , O. Hanzelka [-] , P. Hajník [-]

ŽK: 66. T. Kudýn - 90. M. Bartoň .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - DYTKO Gustav, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Tiché, protože se jim na svém hřišti daří.

Tip: výhra domácích