1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá si poradila se Smilovicemi


Branky


6

Nedělní dohrávka 24. kola přinesla zajimavý souboj. Šestá Tichá se mohla dotáhnout na páte Smilovice na rozdíl jednoho bodu. To se jim také nakonec po složitém průběhu povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smilovice vychytal Pikulík, kapitán Tiché Fajčák trestal

Do krásného a moderního areálu ve Smilovicích zavítalo přes 80 diváků z obou táborů. Ti mohli před úvodním výkopem pozorovat jednu změnu v základní sestavě na obou stranách. Oproti vítěznému duelu s Raškovicemi poslal trenér Kula tentokrát do základní jedenáctky Martina Tománka, který v sestavě nahradil mladého Kunčíka. To domácí si museli poradit pro změnu s úplnou absencí Jiřího Ondryhala, kterého zastoupil Nikolas Stroka. A do zápasu Smilovice vstoupily skutečně aktivně. Držely míč na svých kopačkách a vytvářely si náznaky šancí. Všechny ale nemilosrdně likvidoval skvěle chytající Vlastimil Pikulík. A jak se tak ve fotbale říká, když nedáš, dostaneš. Sedm minut před poločasovým hvizdem se Tichá dostala k přímému kopu. Centr do vápna se ocitnul ve skrumáží těl, kde se míč poodržel až na úroveň penaltového puntíku k Danielu Fajčákovi. Kapitán Tiché pak propálil před ním stojící houf těl a míč se najednou ocitl až zády domácího brankáře Csikána - 0:1. „Popravdě si teď nevzpomenu, co tomu předcházelo. Myslím, že centr do vápna, kde se míč poodrážel až ke mně a přibližně z úrovně penalty jsem to propálil houfem hráčů a naštěstí to tam padlo." uvedl později střelec úvodní branky. Do poločasu se už více nestalo a tak oba týmy zamířily do šaten za stavu 0:1.

Hosty vyrovnávací branka nepoložila, vítěznou branku vstřelil Kunčík

Do druhého poločasu domácí změny v sestavě neprovedli, leč nastoupili do něj s cílem urvati vítězství na svou stranu. Aktivní vstup do druhého poločasu ozdobili vyrovnávacím gólem. Branka až nápadně připomínala tu úvodní. V 50. minutě se Smilovice dostaly k volnému přímému kopu. Centrovaný míč do vápna spadl na nohu Martina Vlachoviče, který snad na tříkrát konečně propálil Pikulíka - 1:1. Obdržená branka neměla na hostující hráče pražádný vliv. Naopak, byli to právě oni, kdo se v následujících minutách vzedmul k náporu. V 62. minutě přišla klíčová střídání utkání. Na domácí straně nahradil Bujok Firlu. Na té druhé straně přišel za Radima Švrčka v červenci teprve devatenáctiletý Lukáš Kunčík - 1:2. A stal se tak trochu hrdinou celého zápasu. Hosté se dostávaly do čím dál většího tlaku. Nápor využil v 78. minutě právě Lukáš Kunčík, když krásnou střelou překonal Csikána podruhé - 1:2. Smilovice sice diváci ještě hnali za vyrovnáním, ale dalšího bodu do tabulky se pro tentokrát nedočkali. Sudí Pasterčák uknočil zápas za stavu 1:2 pro Tichou. Ta se tak bodově dotáhla právě na Smilovice, které příští kolo čeká nepřijmený duel na hřišti lídra ze Stonavy.



Ohlasy k zápasu



SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Stejně jako na podzim vyhrál vyrovnaný zápas šťastnější a tím jsme byli dnes my. V prvním poločase jsme tahali za kratší konec a nebýt výborných reflexů Pikulíka, mohli jsme brzy ztrácet. Přesto jsme do kabin šli s vedením, kdy závar po standartce krásně proměnil Fajčák. V poločase jsme si museli spoustu situací vysvětlit a věděli jsme, že na výhru musíme i přes vedení přidat. Bohužel, soupeř odpověděl rovněž po standardce a několikerým zakončení už ve 49. minutě. Inkasovaná branka na nás neměla negativní dopad. Zvýšili jsme aktivitu a střídající Kunčík parádně trefil vítězný gól a myslím, že nakonec jsme si ty tři body zasloužili. (zdroj: fotbalskticha.cz)



Sestavy


SC Smilovice
V. Csikán [-] - M. Vlachovič [-] (81. P. Dytko [-] ) , N. Sroka [-] , M. Firla [-] (61. V. Bujok [-] ) , J. Cieslar [-] (70. M. Lipowczan [-] ) , P. Rusz [-] , R. Kisza [-] , J. Žebrok [-] , V. Borgosz [-] , D. Klimas [-] , P. Kohut [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (62. L. Kunčík [-] ) , O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , Š. Svoboda [-] (91. B. Holub [-] ) , O. Švrček [-] (88. A. Čuport [-] ) , M. Tománek [-] (91. P. Bartoš [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kudýn [-] , T. Kocián [-]

ŽK: 14. P. Rusz , 83. V. Borgosz - 14. Š. Svoboda , 17. D. Fajčák , 65. O. Balcárek , 90. A. Čuport .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - BANOT Vojtěch, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích