2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město si doma poradilo s Horní Suchou


Branky


7

Po rozporuplné remíze v minulém kole s Lučinou se Staré Město s dalším soupeřem, který se v tabulce nachází pod nimi. Tentokrá je čekala Horní Suchá. Pro domácí to byl nakonec souboj s vítězným konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Suchou poslal hned v úvodu do vedení Štromp

Návšteva byla v místním fotbalovém komplexu tradičně velice slušná. Cestu na stadion Starého Města si v sobotu našlo až 222 diváků. Ti mohli sledovat domácí mužstvo v zezačátku nepozměněné sestavě oproti předchozímu týdnu. Hostům naopak oporti utkání s Libhoští v sestavě chyběl Pastušek, Peter Štromp, Pietrasz či Kubjat. V prvních minutách to ovšem nebylo příliš znát. Už ve 3. minutě se hosté dostali dokonce do vedení. Přihrávkou za obranu jeden z hostujících záložníku našel nabíhajícího Jána Štromp a ten se v situaci jeden na jednoho se Smolíkem už nemýlil - 0:1. Domácí vedoucí gól Horní Suché nabudil. Do poločasu se ještě pokusili o několik náznaků šancí, které ovšem již další branku nepřinesly. Další na kaňkou na prvním poločase bylo pro domácí zranění Daniela Papaje, pro které jarní část soutěže nejspíš skončila. Poločas rozhodčí Žáček ukončil za stavu 0:1.

Vítěznou branku zařídil Boček

Do druhého poločasu nastupovali domácí s jasným cílem, a to vytvořit na domácí větší tlak a pokusit se o obrat v zápase. Dopomoci k tomu mužstvu Martina Vojkovského mělo jedno poločasové střídání. Kamila Střalku, hráče, který se v minulém kole umístil na druhém místě v sestavě kola, měl nahradit dvaadvacetiletý Ondřej Šimek. Domácí lodivod se tak pro druhý poločas rozhodl pro změnu rozestavení. A vyplatilo se! Hned za sedmnáct minut od úvodního hvizdu druhé poločasu stihli vyrovnat. V 62. minutě dokázal brankáře Lincera prostřelit Adam Fojtík - 1:1. Netrvalo to dlouho, přesněji čtyři minuty, a Staré Město vedlo. V 66. minut byl Lincer znovu překonán tentokrát se střely ujal Lukáš Boček - 2:1. Do konce utkání měli domácí ještě několik šancí na navýšení svého vedení, ale nevyužili je. Naopak Horní Suchou vedoucí branka Bočka úplně položila. Staré Město si tak před výbornou atmosférou připsali další tři body do tabulky. Tentokrát je získali za výhru v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


První SC Staré Město
Martin Vojkovský, trenér: Soupeř se dostal rychle do vedení, když jsme nedokázali ubránit přihrávku za naší obranu. Poté jsme se snažili o vyrovnání, měli několik brankových situací, které jsme nevyužili. Před poločasem se nám zranil Dan Papaj, pro kterého s velkou pravděpodobností skončila jarní sezóna, tímto mu přejeme brzké uzdravení. Do druhého poločasu jsme vstoupili v jiném rozestavení a cílem stav utkání otočit. Což se nám po brankách Fojtíka a Bočka povedlo, další šance jsme neproměnili. Za druhý poločas jsme si vítězství zasloužili. Poděkování patří také naším fanouškům v čele s Cigim, kteří svým fanděním pomohli přerušit šňůru zápasů bez výhry. (zdroj: prvni-sc.cz)




Sestavy


První SC Staré Město
D. Smolík [-] - D. Forch [-] , M. Dušík [-] , L. Pavela [-] , P. Vyvial [-] , L. Boček [-] (86. F. Tomančák [-] ) , K. Střalka [-] (46. O. Šimek [-] ) , D. Papaj [-] (40. O. Vojkovský [-] ) , V. Kaňok [-] , T. Baran [-] , A. Fojtík [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - J. Štromp [-] (46. F. Kulich [-] ) , I. Kisel [-] (61. J. Kvapil [-] ) , J. Lukáš [-] , A. Stuchlík [-] , J. Janovský [-] , M. Jurčák [-] (74. S. Szelong [-] ) , J. Rychtařík [-] (37. S. Ryt [-] ) , J. Štengl [-] , M. Urbaník [-] , A. Ševčík [-]

ŽK: 77. A. Fojtík , 79. V. Kaňok - 69. M. Urbaník , 74. S. Ryt .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - KYSELÝ Jiří, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Čeká nás těžký zápas, kdy potřebujeme prolomit výsledkové nezdary z posledních zápasů a naplno bodovat. Věřím, že se nam to podaří a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů