4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kocián hattrickem sestřelil Raškovice


Branky


4. D. Kocián , 29. D. Kocián (p.) , 47. Š. Svoboda , 55. D. Kocián
7

Sobotní utkání domácí Tiché s druhými Raškovicemi slibovalo zajimavou podívanou. Tichá nakonec uhájila svou domácí formu jednoznačným vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chybovali, Kocián trestal

Raškovice se v jarní části soutěže mohou pyšnit skvělou formou. Vždyť v dosavadních sedmi jarních zápasech ztratili pouze dva body za remízu Dobraticemi. Hned úvodu utkání se jim ale na tyto výsledky návazat nepodařilo. Tichá šla do utkání s cílem svým agresivním napadáním donutit soupeře k chybám. To se jim povedlo hned ve 4. minutě. Raškovická obrana nejprve nezachytila dlouhý aut domácích. Jeden z domácích křídelníků nejdříve zatáhl míč po pravé straně hřiště a následně se pokusil o zpětnou přihrávku. Přihrávku sice zachytil Ondřej Kacíř, ale míč odkopnout nedokázal. Jeho odkop skončil pouze u nohou Štěpána Svobody, který jej poslal na hranici velkého vápna proti noze Dominika Kociána. Kocián následně poslal střelou z první do šibenici gólový pozdrav Vladímíru Pešákovi - 1:0. Hosté znervózněli a začali kupit další chyby. Ve 29. minutě se kolem hostujícího pravého obránce Juřicy protáhl mladý Lukáš Kunčík. S míčem se protáhl až do pokutového území, a tak Juřicovi nezbývalo nic jiného než zatáhnout za záchrannou brzdu a Kunčíka faulovat. K penaltě se poté postavil opět Dominik Kocián, který svou střelou do protipohybu gólmana Pešáka poslal domácí už do dvoubrankového vedení - 2:0. Tiché to ale nestačilo, a tak do poločasu domácí ještě gól číslo tři. Ve středu hřiště vybojoval míč na Janu Bednárkovi Kocián. Ten si nejdřív v rychlostním souboji poradil se skluzem Kacíře, poté „přešlapovačkou“ oklamal Dominika Koloničného, aby následně poslal hezkou průnikovou přihrávku do běhu Štěpána Svobody. Svoboda se tak ocitl v souboji jeden na jednoho s Pešákem. Ten sice netrefil míč ideálně a střela skončila pouze u brankáře Pešáka, ale tomu se míč nešťastně odrazil přes koleno až do vlastní sítě - 3:0. Rozhodčí utkání Ražný tak ukončil první poločas za stavu 3:0 pro domácí.  

Zlom v utkání ze strany Raškovic nepřišel, Kocián tak zakončil utkání hattrickem

Raškovickým se nadále nedařilo i po změně stran. Utkání se jim vůbec nevyvedlo a chyby začali kupit už při vlastní rozehrávce. Toho domácí využili už v 55. minutě. Po odmávaném ofsajdu rozehrál Pešák na Koloničného. Ten posunul do lajny Birčák, který však zbrzdil posun vpřed neúspěšnou přihrávkou do středu hřiště. Jeho pas proto skončil pouze na kopačce Daniel Fajčáka, který míč posunul do běhu Dominiku Kociánovi. Kocián si všiml vysokého postavení Pešáka a střelou "Na Schicka" poslal obloučkem míč až za Pešákova záda - 4:0. Tento krásný fotbalový moment byl zároveň poslední zajímavou akcí zápasu. Hosté se po čtvrté brance již nedokázali nadechnout k většímu náporu ve snaze o zdramatizování utkání. Zápas tak ukončen za stavu 4:0 pro Tichou. I přes rozdílnou pozápasovou náladu zůstávají po tomto kole oba týmy na stejný příčkách, na jakých byly i před uplynulým víkendem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Dokonalá odveta. Dlouho nám znělo v uších, když jsme si po utkání v Raškovicích vyslechli z místního mikrofonu, že "Tichá ztichla". Dnes jsme podali mimořádný týmový výkon od absolutně bezchybné defenzívy, přes probuzení lídra Kociána a jen díky tomu, že i přes vysoké nasazení se dnes gólově neprosadilo útočné trio, hosté odjíždějí pouze se "čtyřkou". Nevím, kde může mít tento tým výkonnostní hranice, ale dnes se nám ji zase podařilo posunout. Velké dík celému týmu, skvělý zápas. (zdroj: fotbalskticha.cz)

TJ Pražmo - Raškovice
Tomáš Hadrava, trenér: V sobotním utkání v Tiché jsme si neporadili s domácím týmem a po odevzdaném výkonu prohráli 4:0. Celé utkání se neslo v režii domácích, kteří nás prakticky k ničemu nepustili a svou agresivní hrou nás donucovali vytvářet chyby. Jak ve 4., tak ve 29. i 45. minutě skórovali. A poločas tak domácí zaslouženě vyhráli 3:0. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a domácí ještě v 55. minutě, opět po naší špatné rozehrávce, navýšili svůj náskok na 4:0. Bohužel se nám toto utkání vůbec nevyvedlo a s Tiché jedeme bez bodů.



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (81. A. Čuport [-] ) , O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] (86. P. Bartoš [-] ) , L. Kunčík [-] (63. M. Tománek [-] ) , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] (81. B. Holub [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kudýn [-] , T. Kocián [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Hyrník [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , J. Bednárek [-] , R. Koloničný [-] (81. V. Lokša [-] ) , A. Vojkovský [-] (68. A. Puczok [-] ) , R. Juřica [-] (46. O. Janošec [-] ) , T. Žáček [-] , J. Birčák [-]

ŽK: 30. R. Švrček , 37. D. Kocián - 44. A. Vojkovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - MACHALA Petr, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Více věřím klukům z Raškovic, i když na půdě Tiché je nebude čekat nic lehkeho tak si myslím, že si zápas pohlídají a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza