Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj tabulkových sousedů opanovala Horní Suchá


Branky


3

V sobotu se v Horní Suché utkali soupeři se stejným bodovým ziskem v této sezóně. Domácí se snažili libhošťským oplatil podzimní porážku v poměru 4:3. Povedlo se a tři body tak zůstavájí v Horní Suché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kisel poslal domácí do dvougólového vedení, hosté ale stihli ještě do poločasu vyrovnat

Domácí trenér Menoušek udělal oproti předchozímu utkání na Lučině hned dvě změny v základní sestavě. Absentujícího Jaroslava Rychtaříka a střelce z předchozího utkání Stanislava Ryta nahradili Matěj Urbaník a Jakub Lukáš. Libhošti zase chyběli kapitán z utkání se Smilovicemi Daniel Symerský a taky zkušený Daniel Velart. Cestu na stadion do Horní Suché si v sobotu odpoledne našlo zhruba 150 diváků. Ti v úvodu viděli dobrý vstup ze strany domácích, kteří se snažili hned ze začátku vyvinout tlak na soupeře a dostali se také do několika náznaků šancí. Ve 14. minutě přišel ze strany domácích centr na hlavu Kisel, který za sebe míč ještě prodlužoval. Zadní tyč ale nedokázal včas zavřít Jakub Lukáš. Horní Suchá spálila další tutovku v 16. minutě. K míči se na hranici malého vápna dostal Urbaník, který z této pozice dokázala vysoko přestřelit Mičkovu branku. Domácí to ale mrzet nemuselo. Ve 23. minutě se k odraženému míči po skrumáži v šestnáctce dostal Ivo Kisel, který dokázal prostřelit hostujícího Filipa Mička - 1:0. Nepřesné vhazování Libhoště o čtyři minuty později znamenalo navýšení náskoku domácích na dva góly. Nejprve totiž vybojoval míč Dominik Pastušek, který dokázal najít ve vápně osamoceného Ivo Kisel, který se znovu nemýlil - 2:0. Hosté ale ukázali, že za dvougólového manka do šaten odejít nehodlají. Ve 32. minutě se nejdříve trefil Stanislav Hajník a na 2:2 srovnal dvougólový střelec z minulého kola Jan Smolarčík - 2:2. Rozhodčí utkání pan Kyselý tak ukončil poločas za nerozhodného stavu 2:2.

Pojistku na výhru domácích přidal Štromp

Domácí chtěli do druhého poločasu nastoupit s cílem odčinit zaváhání ze závěru poločasu. To se jim podařilo na výbornou. Hned ve 48. minutě se k míči dostal na hranici šsetnáctky Adam Ševčík, který si míč nejprve připravil a následně propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:2. Vedení mohl ještě navýšit v 60. minutě domácí Stuchlík, který se dostal do situace jeden na jednoho s Mičkem. Tento souboj ovšem dopadl lépe pro libhošťského brankáře. V 68. minutě předvedl zajímavou rybičku střídající Ján Štromp. Zakončení domácího hráče bylo efektní, nikoli však efektivní. K další zajímavé šanci se dostal hornosušký stoper Jakub Pietrasz, když se v 72. minutě po rohovém kopu dostal hned do dvojté šance. Míčem, který před sebe vyrazil Filip Mička, ale poslal pozdrav pouze veverkám v místních lesích. A tak musel výhru pojistit až v 86. minutě střídající Štromp. Ten si krásným lobem poradil s vybíhajícím Mičkem a potvrdil tak tříbodový zisk pro domácí mančaft. (zdroj: www.fotbalhornisucha.cz)



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek, trenér: Chtěli jsme soupeři oplatit podzimní porážku a zároveň tak navázat na výhru z minulého kola. Po nerozhodném prvním poločase dokázali Sušani překlopit výsledek utkání na svou stranu a zaslouženě vyhráli. Pojistku na výhru nakonec přidal Štromp, který hezkým lobem přehodil brankáře Mičku a stvrdil tak důležité 3 body. (zdroj: www.fotbalhornisucha.cz)

FC Libhošť
Ohlas z facebookové stránky FC Libhošť: Hráči FC Libhošť drželi se soupeřem krok v prvním poločase, když dokázali vstřelil dvě branky. Ve druhém žádnou další nepřidali a opět ze hřiště soupeře jedou bez bodů. (zdroj: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057407831596)



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - I. Kisel [-] (67. J. Štromp [-] ) , D. Pastušek [-] (89. S. Szelong [-] ) , P. Štromp [-] , J. Janovský [-] , A. Stuchlík [-] , A. Ševčík [-] (89. F. Kulich [-] ) , J. Lukáš [-] , R. Kubját [-] , J. Pietrasz [-] , M. Urbaník [-]

FC Libhošť
F. Mička [-] - D. Hebelka [-] (83. O. Hanzelka [-] ) , A. Polášek [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] , A. Kautský [-] (67. J. Skalík [-] ) , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , M. Hradečný [-] , T. Sobotík [-]

ŽK: 88. J. Janovský - 60. D. Hebelka .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRDINA Lukáš, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích