Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice zdolaly v souboji o střed tabulky Staré Město


Branky


3

Fotbalisté Prvního SC Staré Město zajížděli k utkání 21.kola na půdu svých tabulkových soupeřů z Albrechtic. Po slibném začátku ale podlehli soupeři v poměru 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staré Město neproměnilo, Chumchal s Hovůrkou trestali

Nedělní odpoledne v Albrechticích slibovalo souboj papírově vyrovnaných soupeřů. Staroměstští vstoupili do zápasu aktivněji a snažili se svými rychlými průniky po křídlech destabilizovat domácí obranu. Minimálně dva náznaky ke vstřelní branky ovšem nevyužili. Hra se po čtvrt hodině srovnala a šance začaly přibývat i na straně domacích. Baníkovci svým rychlým přistupováním donutili soupeře k chybám. Ve 21. minutě přišel ve vlastním vápně faul hostujících na Chumchala. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil domácí kapitán Jan Hovůrka - 1:0. A z pohledu hostí bylo ještě hůř! Baníkovský Chumchal se ve 32. minutě zjevil za hostující obranů, přičemž mu přesně do běhu narýsoval přihrávku Daniel Žyla. Antonín Chumchal si už s koncovkou poradil - 2:0. Domácí si do poločasu vytvořili i další příležitosti. Žádná z nich ale gólu nevedla, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro Albrechtice.

Vítěznou branku vsítil Chumchal

Hráčům Starého Města muselo být jasné, že pokud nepřestanou kupit chyby, nemůžou pomýšlet na dobrý výsledek. Byl to ale jejich soupeř, který do druhého poločasu vkročil lépe. V 51. minutě se dostal do samostatného únika opět Chumchal a potvrdil svou neomylnost - 3:0. Zápas poté definitivně rozhodla střela Marcina Žyly. Ten nejprve v 54. minutě vybojoval míč na soupeřově polovině, navedl si jej a zavěsil krásnou ranou k tyči - 4:0. Zápas byl v tu chvíli v podstatě rozhodnut, ovšem Staroměstští neměli v plánu poddat se soupeři jen tak lacino. Hned po čtvrté brance domácí dostali k dispozici pokutový kop, který ale bravůrně zlikvidoval Gradek. Hosté sice ještě snižili v 67. minutě po brejku Vojkovským a v 76. minutě po krásné střele do šibenice z kopačky Fojtík na 4:2. K většímu obratu se ale nenadechli. Skóre ještě v 84. minutě upravil na konečných 5:2 střelou z hranice šestnáctky střídající Daniel Hruška. Domací se tak výhrou 5:2 dostal na sedmé místo právě před Staré Město. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Déle nám trvalo, než jsme se srovnali a eliminovali křídelní hru soupeře. Vítězství jsme si ale dneska zasloužili. Až na některé pasáže jsem s výkonem spokojen. Bez dřiny na hřišti se, ale nevyhrává. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)

První SC Staré Město
Pavel Recman, trenér: Hráči si musí uvědomit, že chyby jako dnes si při naší střelecké potenci nemůžeme dovolit. Pak to vypadá jako v Albrechticích, kde si vytvoříme dostatek brankových příležitostí na výhru a právě tyto chyby náš výkon srážejí a stojí body do tabulky.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] (60. J. Porembski [-] ) , A. Chumchal [-] , T. Izaiáš [-] , D. Cileček [-] (72. D. Hruška [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , P. Zielonka [-] , J. Hovůrka [-]

První SC Staré Město
D. Smolík [-] - T. Baran [-] , M. Dušík [-] , P. Vyvial [-] , A. Fojtík [-] , O. Vojkovský [-] (66. O. Šimek [-] ) , L. Boček [-] , K. Střalka [-] , D. Papaj [-] , V. Kaňok [-] (79. D. Janůlek [-] ) , L. Pavela [-]

ŽK: 39. O. Přeček - 18. D. Smolík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: REVAJ Jakub - LOJEK Jakub, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza