A. Karch 81.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice si vezou z Jablunkova tři body


Branky


81. A. Karch - 19. I. Preči , 60. E. Kožar
3

Sobotní fotbalové odpoledne v Jablunkově přineslo zápas domacího Spartaku s druhými Raškovicemi. V bojovném utkání nakonec zvítězili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeči otevřel skóre zápasu

Utkání 21. kola přineslo souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky. Obě mužstva se snažila v utkání prezentovat svou bojovností. Hosté zejména v úvodu utkání měli hru pod kontrolou. Mírnou převahu Raškovických zužitkoval v 19. minutě Illir Přeči. Po standartní situaci si naběhl na míč a hlavou zavěsil za Čečotkova záda - 0:1. Domácí se snažili hrozit hlavně z rychlých brejků. Pešák však jejich pokusy dokázal zlikvidovat. Ve 30. minutě došlo k vynucenému střídání ze strany hostů, kdy za zraněného Tobiáše zaskočil mladý Puczok. Zranění mělo na Raškovické větší vliv, než by se dalo očekávat. Hosté přestali hrát a kupili chyby. Byl to však střídající Puczok, který průnikovou přihrávkou v závěru poločasu vyslal do akce Přečiho. Ten ovšem branku Čečotky přestřelil. Hvizd rozhodčího tak ukončil první poločas za stavu 0:1.

Raškovicím plán nevyšel, i přesto vezou výhru

Do druhého poločasu nastoupili hosté s plánem být po zranění Tobiáše aktivnější a vytvořit si tlak na obranu soupeře. To se jim ovšem nedařilo. Jablunkovští se po chybách soupeře stále více dostávali na míč a hosté se nevyvarovali některých chyb. I přes nepovedený vstup do poločasu hosté z ojedinělé šance v druhé půli skórovali. V 60. minutě se ve skrumáži před Čečotkovou brankou dokázal objevit Ervin Kožár, který jej propálil střelou ke vzdálenější tyči. Hosté se tak ujali vedení 0:2. Jablunkované se ale soupeři poddat nechtěli. Bojovnost domácího celku vyústila ve snižující branku. Po jedné ze standartních situací vrátili Jablunkovští hlavou míč zpátky do ohně, kde se nejlépe zorientoval Alexandr Karch a krásnou střelou snížil na 1:2. Spartak ale i přes vlastní snahu skóre již změnit nedokázal. Utkání tak skončilo tříbodovým vítězstvím Raškovických. 



Ohlasy k zápasu


1. FK Spartak Jablunkov
Radim Szotkowski, hráč: Po bodu jsme sahali do poslední minuty. Obě branky jsme inkasovali po standardních situacích a nedůsledném bránění a my jsme dokázali zahodit, co se dalo...Je to pro nás smolný zápas.

TJ Pražmo - Raškovice
Tomáš Hadrava, trenér: Musím klukům poděkovat za jejich bojovnost. I když se nedařilo, dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce.



Sestavy


1. FK Spartak Jablunkov
P. Čečotka [-] - R. Szotkowski [-] , A. Skupien [-] , M. Hudzieczek [-] (37. D. Byrtus [-] ) , T. Nieslaník [-] , P. Raszka [-] , M. Hupka [-] , P. Czudek [-] , A. Karch [-] , B. Kocur [-] , A. Nieslanik [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Janošec [-] , R. Juřica [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , P. Tobiáš [-] (30. A. Puczok [-] ) , R. Koloničný [-] , A. Vojkovský [-] , T. Žáček [-] , J. Birčák [-] (74. D. Kulštejn [-] )

ŽK: 38. P. Raszka , 74. B. Kocur , 87. A. Nieslanik , 90. D. Byrtus - 38. R. Koloničný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - POLOK Viktor, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích