Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jesenici o góly nebyla nouze +FOTO


Branky


7. D. Jeníček , 14. D. Brda , 21. D. Jeníček , 38. P. Kotek , 41. D. Brda , 44. J. John , 52. P. Kotek , 79. D. Brda - 88. J. Jelínek
0

V sobotu se na jesenickém hřišti góly nešetřilo. První pětačtyřicetiminutovka zaznamenala šest branek a všechny vsítili domácí. Do druhé poloviny nastoupili Lišanští s podporou v podobě Jelínka a už lépe drželi krok. Utkání přesto skončilo jasnou výhrou FC Jesenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 4. minutě měl hostující hráč Žalud šanci z pravé strany, ale míč byl vyražen na roh. V 6. minutě Balý spustil první útok na bránu Řepky, ale obránce míč od brány na poslední chvíli odkopl. Minutu poté Kotek centroval ze strany na Jeníčka a domácí mohli slavit první gól. Ve 14. minutě Kotek po vybojování míče u lajny centroval na Brdu a ten zvýšil vedení na 2:0. V 21. minutě to začlo vypadat, že trenér domácích nařídil hráčům skórovat každých sedm minut. Akci rozjel Brda, ze středu hřiště přihrál Jeníčkovi, který přehrál obránce a změnil stav na tabuli na 3:0. Střelou z 30 metrů se pak L. Řepka snažil změnit nulu na kontě hostů, ale bohužel mířil vedle. V 38. minutě se dařilo opět domácím a přihrávka ze strany od Brdy vedla ke 4. gólu do brány hostů, prosadi se Kotek. O tři minuty později přihrál Jeníček před bránu připravenému Brdovi, který potvrdil vedení na 5:0. Útočné Jesenici to nestačilo a ve 44. minutě, standardní situaci zahrávanou Altmananem ještě brankář vyrazil na roh, ale z něho uklidil balón špičkou kopačky do brány Jakub John, jesenické razítko s číslem šest. Po prvním poločase byla FC Jesenice ve vedení s neuvěřitelnými šesti góly. Po změně stran magickou 7. minutu opět potvrdil Kotek, který dorazil "přímák" ze strany od Balého. U další akce domácích opět byli vidět známé tváře. V 79. minutě centroval Balý ze strany před bránu, kde Brda po zpracování míče dával gól. Poslední rozvlění sítě proběhlo za zády Řehoře. Jelínek střelou z vápna zapsal pro Lišany gól útěchy. Do zápisu tedy mohl rozhodčí zadat jednoznačný výsledek 8:1. Tři body zůstaly doma v Jesenici.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér FC Jesenice): Po skvělém prvním poločase, kdy nám velice kvalitně vycházely kombinace a průměrné druhé půli, jsme zaslouženě vysoko zvítězili. S výsledkem a střeleckou potencí mužstva jsem velice spokojen!

SK Lišany
Václav Švelch (trenér Lišany): Soupeř byl kvalitnější a po všech stránkách nás přehrál. Oproti minulým zápasům jsme dnes zahráli hluboko pod naše možnosti. Hned od 5. minuty jsme prohrávali a vlastními chybami jsme Jesenici pomohli do dalších gólových šancí. Hodně nás na velkém hřišti roztáhli do stran a my jsme jen běhali bez balónu. Poločas vyzněl jasně pro domácí, proto jsem do středu zálohy musel dát z útoku Jelínka, aby nahradil Vojtu Hamouze, který tam balóny zbytečně drbal, po jedné z jeho chyb padl i gól. Jelínek tam ve druhém poločasu předvedl dobrý výkon, s jeho pomocí jsme se zvedli a s Jesenicí drželi krok. Velkou nepříjemností pro nás byla absence Paseky, který na zápas nečekaně vůbec nedorazil.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. John [-] (55. D. Casas [-] ) , J. John [-] , P. Altman [-] , S. Pfejfer [-] - P. Šťastný [-] (76. J. Beneš [-] ) , D. Brda [-] , J. Pfejfer [-] (46. F. Horvát [-] ) , Z. Balý [-] - D. Jeníček [-] (61. M. Pacourek [-] ) , P. Kotek [-] (83. O. Synek [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Chládek [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] , L. Zouplna [-] , J. Hamouz [-] - R. Žalud [-] , L. Řepka [-] , V. Hamouz [-] - J. Jelínek [-] , L. Krůta [-]

Hráči zápasu: D. Brda - J. Jelínek .
Místo: FC Jesenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.