1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov přetlačil Orlovou


Branky


7

Dolní Benešov přehrál v utkání 20. kola krajského přeboru soupeře z Orlové. I díky rychlé brance z 1. minuty zvítězili hosté 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl už ve 12. vteřině

Dolní Benešov dokonale zaskočil soupeře z Orlové, když se už ve 12. vteřině dostal do vedení. O mimořádně rychlou trefu se postaral Filip Labuda, jenž zužitkoval krásný pas do vápna - 0:1.

 

Rychlá branka váýrazně ovlivnila průběh prvního poločasu, kdy se Orlová nedostala do žádné vyložené brankové příležitosti a spíše se bránila útokům Dolního Benešova. V zbytku půle už diváci žádnou branku neviděli, do šaten se šlo za stavu 1:0 pro Dolní Benešov.

Z vítězství se nakonec radovali hosté

Druhý poločas začal zcela opačně. Hned v první minutě po změně stran došlo k vyrovnání skóre, kdy do dobré pozice dostal míč Jan Nowinski a ve vápně se už nemýlil - 1:1.

 

V následujících minutách nebylo k vidění příliš fotbalové utkání, spíše převládalo velké množství soubojů. Takticky svázané utkání rozhodla trefa ze 70. minuty, kdy se po přesném Osvěcíkově pasu ocitl sám před brankářem Michal Jaroszek, jehož šikovně přeloboval a vrátil svému týmu vedení - 1:2. 

 

Toto vedení si už Dolní Benešov udržel, v bojovném utkání se tak radoval z vítězství nad Orlovou v poměru 2:1



Ohlasy k zápasu



FC Dolní Benešov
Jakub Kalfas: Zápas byl docela na těžkém terénu, tráva byla docela vysoká a hodně podmočená, tak jsme počítali s tím, že to nebude moc fotbalové utkání, což se taky ukázalo. Podařilo se nám dát rychlý gól v 10. sekundě, kdy Lábus dával do prázdné po hezkém centru z kraje a soupeř první poločas neměl žádnou šanci, aby mohl vyrovnat. jen nakopával dlouhé míče. Druhý poločas jsme začli trochu laxně a dostali jsme hned ve 47. minutě gól na 1:1 a potom už byl zápas jen boj, nakopávání a souboje. Po krásném balónu za obranu od Vojty Osvěčíka si naběhl Michal Jaroszek a přehodil gólmana na 1:2 a to už jsme udrželi. Myslím, že to byl spíše boj o každý metr, než fotbal.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - J. Motloch [-] (46. F. Kondziolka [-] ) , A. Pochopeň [-] , N. Derík [-] (65. D. Renta [-] ) , T. Botur [-] , Z. Zach [-] , D. Jatagandzidis [-] (86. D. Slowik [-] ) , D. Dzida [-] , J. Nowinski [-] , P. Buchvaldek [-] , A. Šipula [-] (65. V. Czaicki [-] )

FC Dolní Benešov
D. Simkanič [-] - R. Kolaska [-] , J. Kalfas [-] , T. Moravec [-] , T. Kaluža [-] , D. Sobek [-] - M. Jaroszek [-] (90. J. Halfar [-] ) , J. Piskala [-] (81. M. Večerek [-] ) - V. Osvěčík [-] , F. Labuda [-] (87. A. Górecki [-] ) - D. Skroch [-]

ŽK: 66. J. Nowinski , 78. T. Botur - 78. D. Skroch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVEC Marek - STANKOV Patrik, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů, jelikož se mi na jaře líbí jejich hra a řekl bych ze nehrají vůbec špatně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích