Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice nasázely Brušperku čtyři góly


Branky


7

Poklidné vítězství mají za sebou hráči Heřmanic, kteří v rámci 20. kola krajského přeboru zvítězili nad Brušperkem pohodlně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový příděl odstartoval závěr prvního poločasu

Heřmanice byly od úvodu utkání mírně aktivnějším celkem, gólu se ale dočkali až ke konci první půle. Ve 42. minutě se k míči dostal Marek Šimáček, jenž míč nasměroval za záda Bejocha a otevřel tak skóre utkání - 1:0.

 

Vstřelená branka Heřmanice nakopla a už o tři minuty později se domácí radovali z navýšení náskoku. Tentokrát se prosadil krátce před přestávkou Karel Skoupý 2:0. První poločas tak ovládly Heřmanice v poměru 2:0.

Druhá půle pečetila jasné vítězství Heřmanic

Druhý poločas už byl pouze o domácích. O to víc, když už ve 49. minutě zvyšovali na 3:0, o což se svým přesným zásahem postaral Adam Kopečný - 3:0.

 

Černý den Brušperku pak dokonal v 71. minutě Daniel Řapek, jenž se rovněž zapsal mezi střelce a svou brankou pečetil vítězství Heřmanic 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Heřmanice Slezská
Filip Šlesár: Zápas se hlavně vyvíjel z naší strany dobře. V předchozích zápasech jsme měli spoustu šanci a nepadlo to tam, teď už konečně to tam padalo a šlo vidět po prvním góle, že to máme v naší režii a podle toho se odvíjel víceméně už celý zápas.




Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - F. Šlesár [-] , M. Šimáček [-] , M. Račanský [-] (87. S. Bongilaj [-] ) , V. Sedlák [-] (75. V. Bůžek [-] ) , A. Kopečný [-] , E. Opata [-] (84. A. Zavalský [-] ) , K. Skoupý [-] (87. D. Rác [-] ) , J. Motyčka [-] , D. Řapek [-] , P. Kaizar [-]

SK Brušperk
D. Bejoch [-] - R. Pelán [-] , R. Kublák [-] (69. D. Solomonovych [-] ) , D. Fojtík [-] (61. A. Paseka [-] ) , J. Bogdan [-] , M. Janša [-] (61. P. Glembek [-] ) , D. Krejčok [-] , J. Šilák [-] , J. Huvar [-] (76. V. Sýkora [-] ) , A. Dryák [-] (61. J. Velička [-] ) , O. Dvořák [-]

ŽK: 68. V. Sedlák - 35. J. Huvar , 59. R. Pelán , 63. M. Janša .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Priesol Daniel - TABÁŠEK Kamil, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru Brušperku. Myslím, že po minulém výkonu proti Kobeřicím si Brušperk bude chtít spravit reputaci a zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů