Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice nasázely Brušperku čtyři branky za 17 minut a dokonale tak otočily zápas


Branky


5

Dlouho to vypadalo, že si Brušperk jde neohroženě za vítězstvím, když ještě v průběhu druhého poločasu vedl 2:0. Pak ale přišla výborná pasáž ze strany Kobeřic, kterou svého soupeře dokonale zaskočily. Čtyřmi góly za 17 minut se tak zasloužily o vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Brušperku

V první půli nadělil Brušperk svému soupeři lekci z produktivity. Zatímco hosté se hnali za úvodní brankou, přičemž jejich snahy skončily na Sztefkovi, domácí své příležitosti využili.

 

Jako první se v zápase prosadil ve 24. minutě Adam Dryák, jenž dosta přesný pak za obranu a přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře soupeře - 1:0.

 

Ve 33. minutě pak Brušperk dokonce navýšil své vedení. A opět to bylo díky přesné střele na zadní tyč, tentokrát z kopačky Marka Janši - 2:0. Tento stav rovněž vydržel do poločasové přestávky.

Kobeřicím k otočce stačilo pouhých 15 minut

Ve druhém poločase Kobeřice vystupňovaly svůj tlak, ještě předtím ale musely přežít jednu gólovku domácího Bogdana, který v šanci neuspěl. V 68. minutě se už ale měnilo skóre poté, co se díky teči prosadil Adam Šimeček - 2:1.

 

A o další tři minuty později už bylo srovnáno. Zde naprosto selhala obrana domácích, která nechala Antonína Kubného proniknout až do pokutového území, který se v samostatném nájezdu nemýlil - 2:2.

 

Fantastický obrat dokonaly Kobeřice v 83. minutě, kdy se přímo z rohového kopu trefil Štěpán Stříbrný - 3:2. Definitivní tečku za zápasem udělal opět kapitán Adam Šimeček, jenž celý obrat svým gólem započal a který také v 85. minutě naplno využil přesného pasu za obranu a následného samostatného nájezdu na brankáře - 4:2.

 

Kobeřice tak v Brušperku získaly tři body po nevídaném obratu. Nutno říct, že ale vzhledem k jejich herní převaze je jejich vítězství zasloužené.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice
Lukáš Kollek: Z mého pohledu bych utkání zhodnotil z naší strany kladně, i když jsme se samozřejmě dostali pod tlak tím, že jsme soupeři v prvním poločase dali příležitost vstřelit 2 góly. Na začátku druhého poločasu jsme přežili další dvě tutovky, kde u první nás zachránil náš gólman Štencel. Potom jsme se vzchopili a z tlaku jsme to dokázali urvat. Nakonec bych to shrnul jako výborný týmový výkon, ke kterému přispěl každý hráč. Není jednoduché o poločase prohrávat 2:0 venku, ale jsem rád, že to nakonec vyšlo. Za mě jsme dnes byli lepší a nakonec zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Brušperk
M. Sztefka [-] - P. Glembek [-] (66. E. Nitka [-] ) , R. Kublák [-] , P. Zajac [-] (85. V. Sýkora [-] ) , J. Bogdan [-] , M. Janša [-] (80. D. Krejčok [-] ) , J. Šilák [-] , J. Huvar [-] , D. Solomonovych [-] (66. J. Velička [-] ) , A. Dryák [-] , D. Fojtík [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - Z. Kryštof [-] (89. D. Stareček [-] ) , A. Sotorník [-] , L. Kollek [-] (90. R. Wirth [-] ) , A. Šimeček [-] (89. O. Stuchlík [-] ) , A. Kubný [-] , O. Večerek [-] , P. Ševior [-] , P. Kašný [-] , Š. Stříbný [-] , R. Wirth [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - NOVÁK Dominik, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích