0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepiště potvrdilo roli favorita a přehrálo Dolní Benešov


Branky


4

Duel v rámci 19. kola krajského přeboru Moravskoslezského kraje, ve kterém se proti sobě utkaly týmy Řepiště a Dolního Benešova, měl před zápasem jasného favorita. Tyto předpoklady Řepiště povtrdilo, když zvítězilo 3:0, čímž si tak upevnilo první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól přišel těsně před odchodem do kabin

Ze začátku nebylo příliš vidět, že se jedná o souboj týmů z odlišných konců zabulky. Šance byly k vidění na obou stranách, do vedení se tak po slibných šancích mohly dostat oba týmy.

 

Nakonec šťastnější byli ale hostující hráči, kteří těsně před odchodem do kabin udeřili. Radim Jurča si nikým nehlídaný naskočil na přetažený centr a hlavou procedil míč za záda brankáře Simkaniče - 0:1.

Řepiště si vedení pohlídalo

I ve druhém poločase byl Dolní Benešov vyrovnaným soupeřem. Za zmínku stojí zejména množství centrů, které létaly do vápna hostů, nicméně kýženou branku z toho domácí nevyprodukovali. A srovnání se nedočkali ani po obrovské šanci Daniela Hericha, jenž v rozhodujícím momentu selhal.

 

A tak se slova ujali opět hosté, kteří v 71. minutě navýšili vedení. Konkrétně se o to postaral Oldřich Byrtus, jenž se šikovně otočil kolem bránícího hráče a druhého navíc poslel na zem, přičemž následnou tvrdou střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci zasáhnout - 0:2.

 

Definitivní tečku hosté přidali v 86. minutě po brance Jana Stanovského. Hostující hráč využil příhodně odraženého míče a z hranice vápna uklidil míč přesně k tyči - 0:3. Takový stav svítil na výsledkové tabuli i po konci utkání, Řepiště tak porazilo Dolní Benešov 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Filip Labuda: Zápas asi splnil naše očekávání. Řepiště bylo více na míči a my jsme hrozili zejména z brejků. V prvním poločase bylo k vidění hodně šancí na obou stranách a trošku nás mrzí, že jsme první gól dostali ve 45. minutě. I ve druhém poločase bylo Řepiště silnější na balonu, ale my jsme si za stavu 0:1 dokázali vytvořit tlak, kdy jsme měli během krátké chvíle několik dobrých centru ze stran, ale bohužel jsme se nedostali k pořádnému zakončení. Navíc jsme pak spálili jednu stoprocentní šanci na vyrovnáni a Řepiště už si pak zápas víceméně pohlídalo.

TJ Řepiště
Pavel Zavadil: Vyhráli jsme zaslouženě. Ve druhém poločase jsme si pomohli střídáním. Musím ale říci, že domácí podali dobrý výkon, byli výborně takticky připraveni. Celkově se hrál dobrý fotbal. Kvalitě hry přispěl i dobře připravený trávník. Na tak kvalitním hřišti jsme ještě nehráli.



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Simkanič [-] - D. Sobek [-] , T. Kaluža [-] , T. Moravec [-] , J. Kalfas [-] , R. Kolaska [-] (80. A. Górecki [-] ) - J. Piskala [-] (84. M. Večerek [-] ) , D. Herich [-] (90. A. Sebrala [-] ) , M. Jaroszek [-] - V. Osvěčík [-] (90. M. Bartůněk [-] ) , F. Labuda [-] -

TJ Řepiště
R. Szarowski [-] - T. Vengřinek [-] , O. Cverna [-] , M. Štulík [-] - N. Zavadil [-] , J. Matěj [-] (55. O. Byrtus [-] ) , J. Celba [-] , S. Hrabec [-] (72. L. Kiš [-] ) , A. Kuboš [-] (83. D. Štach [-] ) - D. Zaremba [-] (83. J. Stanovský [-] ) , R. Jurča [-] (55. M. Skřehot [-] )

ŽK: 22. J. Kalfas , 88. V. Osvěčík - 80. O. Cverna , 81. L. Kiš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - PRIESOL Daniel, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů