1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bojovném utkání byl šťastnější Háj ve Slezsku, jenž porazil Dolní Datyně


Branky


3

V rámci 19. kola krajského přeboru se proti sobě postavily týmy Dolní Datyně a Háje ve Slezsku, což už před utkání slibovalo dramatický zápas. Toto očekávání se nakonec vyplnilo, když nakonec hosté z Háje přetlačili svého soupeře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Fotbalové kvalitě zápasu příliš nepomáhal těžký terén, jenž byl na hřišti Dolní Datyně. Bylo tak k vidění mnoho soubojů, nicméně i přesto se fanoušci poměrně rychle dočkali úvodní branky.

 

Skóre otevřel už ve 13. minutě hostující Jan Lampa, kdy se míč příhodně dostal na jeho kopačky a tvrdou střelou poslal balón za záda brankáře Jašky - 0:1.

 

Domácí inkasovaný gól nikterak nerozhodil a tlačili se dopředu. Za svou aktivitu byli odměněni vyrovnávací brankou z 27. minuty, kterou měl na svědomí Michal Cileček, jenž využil skvělé individuální akce a následné přihrávka Dominika Máši - 1:1.

 

Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou a to po brance Ondřeje Urbančika ze 37. minuty, který naplno využil zaváhání domácí obrany - 1:2. Za tohoto stavu se šlo také do šaten.

Ve druhé půli branka nepadla

Bohužel pro přítomné fanoušky, v zápase už žádná branka nepadla. Domácí stále hrozili a tlačili se za dalším vyrovnáním, na druhé straně Háje vyčkával na nebezpečné brejky.

 

Za zmínku snad stojí situace, kdy obrovskou brankovou příležitost vykopával z brankové čáry hostující stoper. To byly Dolní Datyně nejblíže vyrovnání. Vzhledem k tomu, že už ale žádný gól nepadl, všechny tři body nakonec bral hostující Háj ve Slezsku.



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Tomáš Kaduch: Již před utkáním bylo jasné, že to bude zápas plný soubojů a delších nakopávaných míčů, jelikož počasí a připravená travnatá plocha nebyla v dobré kondici. Začátek zápasu byl celkem hektický a překvapivě se oba týmy snažily hrát více po zemi. První gól padl po prohraném souboji na polovině hřiště a nekompromisním zakončení hostujícího krajního hráče. Šance byly na obou stranách, kdy jednu z nich využil domácí útočník po perfektní sólo akci středního záložníka Máši, který to vzal na sebe a přesným balónem z rohu šestnáctky nachystal celou gólovou akci. Před poločasem hostující gólman vytáhl výborný zákrok na roh, ze kterého potom jeho spoluhráči udeřili po laxním bránění hostujícího útočníka, který takřka vedl míč kolem čáry přes půl hřiště a nachystal gólovku pro osamoceného spoluhráče. Druhý poločas byl opět plný soubojů a jiných nesportovních chování. Šanci na srovnání měli domácí, kdy se jeden z nich dostal k vyraženemu míči po střele spoluhráče, nicméně hostující stoper byl proti, když takřka z brankové čáry vytáhl skluzem jasný vyrovnávací gól. Domácí začali být nervózní, ale šance občas přicházely. Hosté dále hrozili z rychlých brejků, protože domácí to museli otevřít a hráli na 3 stopery. Zápasu by nejspíš slušela remíza, ale na tu si Datyně v letošní sezóně musejí ještě počkat.

TJ Háj ve Slezsku
Lukáš Regec: Jeli jsme si tam pro 3 body, které jsem dovezli do Háje. Soupeř byl nebezpečný, kousavý, ale to jsme věděli a byli jsme na to připraveni. Kvůli terénu jsme nemohli hrát naši hru, proto to byla trošku holomajzna. Mise je ale splněna a jedeme dál.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
R. Jaška [-] - Z. Novotný [-] , D. Máša [-] , A. Kučera [-] , O. Maršál [-] , K. Rozsíval [-] (65. V. Masopust [-] ) , T. Kaduch [-] , M. Cileček [-] , J. Cenek [-] , V. Kudláček [-] , M. Střižík [-] (65. T. Kodenko [-] )

TJ Háj ve Slezsku
M. Virec [-] - M. Strakoš [-] , L. Regec [-] (70. K. Jančík [-] ) , O. Urbančik [-] (80. L. Komárek [-] ) , J. Lampa [-] (54. P. Žůrek [-] ) , M. Krejčí [-] (80. J. Míšanec [-] ) , Z. Eršil [-] (70. R. Keller [-] ) , A. Blažej [-] , P. Konvička [-] , J. Malúš [-] , D. Ivan [-]

ŽK: 31. Z. Novotný , 39. K. Rozsíval , 67. R. Jaška - 63. M. Krejčí .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - REVAJ Jakub, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích