Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o předposlední místo tabulky vyzněl lépe pro Jalubí


Branky


1. M. Večeřa , 26. T. Gajdorus , 30. D. Blaha , 65. T. Gajdorus , 74. T. Kolář - 8. T. Král , 71. T. Král (p.)
3

V zápase o všechno bylo úspěšnější domácí mužstvo a dalo Nedakonicím 5 fíků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Večeřa v první minutě otevřel skóre

Ještě než se diváci stihli usadit na svá místa, musel hostující gólman lovit míč ze sítě. Po centru Koláře na první tyč se dokázal prosadit Večeřa 1:0.  V 8. minutě však Král střelou po zemi k tyči vyrovnal zápas na 1:1. Po hektickém začátku se v 26. minutě dokázal prosadit opět domácí hráč. Po krásném centru, který si našel Gajdorus, poslal míč na zadní tyč a nedal tak hostujícímu brankáři zádnou šanci. Ve 30. minutě se k brejku dostal domácí útočník Blaha a překonal brankáře Nedakonic.  Do kabin tak šly oba mančafty za stavu 3:1 pro domácí. 

Jalubí si druhý poločas pohlídalo

V 65. minutě se k míči dostal Gajdorus a střelou pod břevno poslal Jalubí do tandemu.  71. minuta zápasu a penalta pro hosty, kterou opět proměnil Král. V 74. minutě však domácím dal bezpečný náskok Kolář, který dorazil vyraženou střelu za záda hostujícího brankáře. 5:2 pro Jalubí. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
David Blaha: Herně vyrovnaný zápas, ale domácí Jalubí dokázalo proměnit šance, které si vytvořilo. Jalubí mělo více zajištěnou obranu než Nedakonice, a to se projevilo na výsledku.




Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - T. Gajdorus [-] , M. Večeřa [-] , T. Kolář [-] , Z. Trefilík [-] , A. Čagánek [-] , M. Gajdošík [-] , M. Vrábl [-] , D. Blaha [-] , A. Hejda [-] , M. Zapletal [-]

TJ Sokol Nedakonice
J. Holý [-] - J. Hyrák [-] , D. Kopčil [-] , T. Beránek [-] , O. Juřena [-] , O. Dvouletý [-] , P. Šoustek [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , J. Mojžíš [-] , T. Král [-]

ŽK: 52. T. Gajdorus - 47. T. Král .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - FIŠERA Martin, KROČA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: remíza

Tady váhám. Očekávám vyhrocený zápas o "všechno". Nedakonice hrají daleko lépe než odpovídá postavení v tabulce, nicméně Jalubí je doma silné a velký faktor zde hrají taky místní fanoušci

Tip: výhra domácích

Přímí souboj o záchranu. Nedakonice musí vyhrát, ale Jalubí stačí remíza. Z mých informaci budou mít Nedakonice problémy se sestavou a proto favorizuji domácí.