Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas kluci ze Slovácka věnovali svému nemocnému spoluhráči


Branky


3

Poslední Havřice si ze Starého Města odvezly čtyřbrankový náděl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derfla si šla za vítězstvím ihned od začátku

Hned v 6. minutě se prosadil domácí Šilhavý. Slovácko zahrávalo rohový kop, který se díky odrazu dostal až k Šilhavému a ten krásně z voleje poslal domácí do vedení. 27. minuta utkání a Sánchez po rohovém kopu z pravé strany uklidil míč hlavou za záda bezmocného brankáře hostů. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Slovácko. 

Domácím se povedlo přidat ještě další 2 branky

Pro nezaujatého diváka byl zápas opravdu atraktivní. To ostatně ukázal i v 57. minutě domácí Čech. Ten po samostatném úniku zakončil na zadní tyč svou přízemní střelu a poslal tak domácí do komfortního tříbrankového vedení. V 69. minutě nakonec ještě domácí Petrucha vyslal krásnou přihrávkou Obdržálka a ten tváří v tvář gólmanovi Havřic nedal šanci 4:0. Zápas tak skončil 4:0 pro domácí. Po konci zápasu se však domácí dozvěděli, že jejich spoluhráč začíná bojovat ten vůbec nejtěžsí a nejvtší boj! Drž se chlape!



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Feris Sánchez: V prvním poločase to mohlo být klidně 3:3. Zajímavý zápas, kluci z Havřic nevypadali, že by byli na posledním místě tabulky. Celou výhru však chceme věnovat kamarádovi od nás z mančaftu, který nám dnes oznámil, že má rakovinu. Tady jde výsledek stranou a všichni mu přejeme ať to zvládne a celý mančaft je to pro něj! Ale i pro tohle se fotbal hraje a v nás máš oporu kamaráde, drž se! Děkujeme tým Derfle!




Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Zatloukal [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-] , O. Perůtka [-] , P. Šilhavý [-] , F. Sánchez [-] , T. Maniatis [-] , M. Petrucha [-] , J. Tvrdoň [-] , F. Čech [-]

TJ TATRAN Havřice
J. Nevařil [-] - L. Smrtka [-] , M. Bania [-] , L. Oharek [-] , P. Zelinka [-] , M. Moštek [-] , T. Janíček [-] , T. Hostýnek [-] , M. Rachůnek [-] , R. Buráň [-] , M. Maršálek [-]

ŽK: 59. P. Zelinka .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - BRHEL Michal, ABRHÁM František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Zde si domácí s chutí zastřílejí a bezpečně vyhrají nad posledními Havřicemi.

Tip: výhra domácích

Domácí budou chtít završit sezónu vítězné a s posledními Havřicemi si poradí