T. Král 52.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko potvrdilo formu a z Nedakonic veze všechny tři body


Branky


3

Fotbalisté Slovácka C přijeli na hřiště Nedakonic, které bojují o udržení v soutěži. Zápas nakonec skončil lépe pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo bojovné utkání

Zápas, který fotbalisté Nedakonic museli zvládnout, byl od začátku velmi opatrný. Obrany byly pozorné a všichni hráči si byli vědomi důležitosti utkání. Do větších šancí se dostali domácí Král a Šoustek, jejich šance však gólem neskončily. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V závěru utkání hosté ukradli všechny tři body

V 55. minutě napřáhl Tadeáš král a jeho dalekonosná střela téměř ze 30 metrů skončila až za zády překvapeného brankáře.O překvapení se pokusil hostující Sanchéz, kdy hned po rozehrání míče napřáhl ke střele z půlky hřiště, ale k jeho smůle střela jen těsně minula branku. Vyrovnaná hra pokračovala.  Hostům se podařilo vyrovnat v 62. minutě, kdy Maniatis střílený centr usměrnil za pomocí teče domácího hráče za záda brankáře 1:1. Domácí pak měli ještě šanci v podobě penalty, ovšem nakonec byla odvolána. Domácím se stala osudná 93. minuta utkání, kdy Šilhavý zužitkoval nádhernou přihrávku Sanchéze a proměnil samostatný únik. Zápas tak skončil 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
předseda T.J Radek Čagánek: Zápas který jsme museli zvládnout a bohužel nezvládli. Na konci bohužel platilo nedáš dostaneš. Rozhodne se příští zápas v Jalubí.

1. FC Slovácko C
Feriis Sanchez: Nejvíc bych pochválil domácího kapitána, který v 90 minutě za stavu 1:1 přišel za rozhodčím a odvolal penaltu, která nebyla. Klobouk dolů a jsem rád, že ještě takoví hráči jsou. Od nás to byl neskutečně oddřený zápas a tři body jsou třešnička na dortu. Poslední kola se kluci semkli a scházíme se a je to pecka. Nedakonice na to, že jsou v tabulce tam kde jsou, tak tam určitě nepatří. Mají na to aby hráli o jiné příčky.



Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
J. Holý [-] - T. Beránek [-] , O. Juřena [-] , O. Dvouletý [-] , P. Dvouletý [-] , T. Král [-] , P. Šoustek [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , J. Mojžíš [-] , T. Král [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - P. Šilhavý [-] , A. Bahula [-] , M. Zatloukal [-] , F. Sánchez [-] , T. Blažek [-] , R. Blažek [-] , F. Čech [-] , M. Mareček [-] , T. Maniatis [-] , O. Perůtka [-]

ŽK: 31. T. Král - 45. O. Perůtka , 70. R. Blažek , 78. J. Obdržálek , 92. T. Blažek , 94. P. Šilhavý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fišera Martin - BEDNÁŘ Roman, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Martin Jančík
Tip experta: výhra domácích

Nedakonice v boji o záchranu vyhrají.

Tip: remíza