Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil smírně


Branky


3

Hosté si svým bojovným výkonem vyválčili alespoň bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Babice se rychle ujaly vedení

Ještě než se diváci stihli usadit ke svým místům, už hostující brankář lovil míč ze sítě. Ve 4. minutě zápasu se totiž po přízemní průnikové přihrávce Hořínky na Válka, který následně míč dal pod sebe, kde nikým nekrytý Jaroš doklepává do prázdné branky. Druhé branky zápasu jsme se dočkali v 19. minutě. Opět pěkná přihrávka, tentokrát do druhé lajny od Hořínky, který ještě akci vyšperkoval na Litoše a ten následný centr poslal až na volného Škrabala 2:0. Ve 27. minutě se dočkali taky hosté. Po nepovedeném odkopu domácího brankáře se míč dostal až ke Gajdorusovi, který již neměl se zakončením žádný problém. 

Babice nakonec o svůj náskok přišly

Šance ve druhém poločase byly na obou stranách, ale nakonec se dokázali prosadit pouze hosté. V 83. minutě jsme byli svědky přímého volného kopu, který byl od halvy hostujícího záložníka sražen do břevna, od kterého se odrazil na nikým nehlídaného Trefilíka, který tak poslal míč do sítě. Zápas tak nakonec skončil 2:2. 



Ohlasy k zápasu


Babice
Tomáš Stýskal, trenér FC Babice: Nám vyšel začátek, ve dvacáté minutě jsme vedli 2:0 a utkání měli pod kontrolou. Soupeř se ale taky snažil a po rohovém kopu výsledek snížil. Druhá půle byla vyrovnaná, šance si vypracovaly oba týmy. Hosté v závěru skóre srovnali. My jsme mohli v poslední minutě strhnout vítězství na svoji stranu. Mladý Gabriel šel sám na brankáře, ale nedal. Remíza je pro nás ztráta, protože jsme brzy vedli o dva góly a měli další možnosti ke skórování, ale soupeř byl houževnatý, snažil se taky hrát. Nevím, proč je Jalubí v tabulce tak dole. U nás se představilo jako slušný a fotbalový soupeř. Na konci tam byly i nějaké emoce, ale celkově se nic mimořádného neudálo.

SK Jalubí
David Blaha: Babice byly ve hře i kombinaci lepší. Jalubí si svůj výkon odmakalo zejména ve druhém poločase, kdy domácím ztěžovali kombinaci a díky tomu se jim podařilo dostávat do rychlých brejků.



Sestavy


Babice
P. Sedlák [-] - M. Hudec [-] , E. Horníček [-] , T. Hořínka [-] - M. Škrabal [-] , P. Gabriel [-] , R. Bilavčík [-] , A. Horsák [-] , M. Válek [-] , A. Litoš [-] - J. Jaroš [-] -

SK Jalubí
L. David [-] - T. Gajdorus [-] , M. Večeřa [-] , T. Kolář [-] , Z. Trefilík [-] , A. Čagánek [-] , A. Dobiáš [-] , P. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , P. Klajn [-] , M. Zapletal [-]

ŽK: 63. A. Horsák - 84. P. Klajn , 90. L. David .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: HODULÍK Richard - LITOŠ Filip (N), OHAREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Martin Jančík
Tip experta: výhra domácích

Babice doma body moc neztrácí, věřím v jejich výhru.

Tip: výhra domácích