2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derfla si poradila se silnými Babicemi


Branky


2

Domácí potvrdili vzrůstající formu a dokázali vyhrát 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase

V 20. minutě zápasu se domácí dostali do vedení. Centr z levé strany na malé vápno, kde T. Blažek překonal hostujícího gólmana. Ve 28. minutě zápasu se prosadili i hosté. Domácím se nepovedla kombinace a ztratili u svojí šestnáctky míč,  který Hořínka napálil do brány. 34. minuta zápasu a na listinu střelců se zapsal druhý Blažek. Ten dokázal zužitkovat krásný míč za obranu a po úniku dokázal překonat hostujícího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí mužstvo. 

Ve druhém poločase jsme již branku neviděli

Ve druhé půli si přišli na své fanoušci defenzivního fotbalu. Sice jsme byli svědky několika šancí, bohužel však žádná neskončila gólem. Domácí tak potvrdili vzrůstající formu a vyhráli 2:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Michal Petrucha: Zapas byl dobrý z naší strany. Je to o dost lepší než předchozí zápasy, už si víc věříme atd . Jen nás pořad trápí produktivita. Dnes kdybychom dali 7 branek, nikdo by se nemohl divit . První poločas jsme byli lepší, drželi více balonu a měli hodně šancí . Druhý poločas už dominoval pouze jeden tým a to byly Babice, které mě hodně překvapily svou hrou. Měli dobré náběhy a neustále byli v pohybu a furt mezi sebou útočníci a záložníci rotovali, což se strašně špatně brání . Jediné co, tak Babice nebyly produktivní. Měli pěkné akce, ale došli maximálně po šestnáctku. Musím uznat, že předvedli pěkný fotbal v pohybu .




Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Zatloukal [-] , J. Tvrdoň [-] , F. Marek [-] , T. Blažek [-] , R. Blažek [-] , F. Čech [-] , M. Mareček [-] , T. Maniatis [-] , M. Petrucha [-] , O. Perůtka [-]

Babice
M. Harásek [-] - M. Hudec [-] , E. Horníček [-] , T. Hořínka [-] - P. Gabriel [-] , R. Bilavčík [-] , A. Horsák [-] , M. Válek [-] , A. Litoš [-] - V. Ides [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 56. P. Šilhavý .
Počet diváků: 109. Rozhodčí: Kubíček Michal - PAŠKA Ondřej (N), LITOŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Zbyněk Pavlas
Tip experta: remíza

Domácí se poslední dva zápasy chytli, ale Babice budou těžký soupeř, tak očekávám remízu.

Tip: výhra domácích