Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Mimochodka zajistil Strání tři body


4

Strání potvrdilo zlepšené výkony a připsalo si další tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli za výhrou hned v prvním poločase

Hned v 16. minutě zápasu šli hosté do vedení. Po hezké kombinaci na hranici šestnáctky se k míči dostal hostující Mimochodek a nádhernou střelou z vápna nedal domácímu brankáři šanci. Ve 21. minutě situace jako přes kopírák. Strání se hezkou kombinací podařilo míč dostat opět k Mimochodkovi, který parádní střelou nedal opět domácímu brankáři šanci.  Domácí tak po prvním poločase ztráceli na hosty dvě branky. 

Mimochodek pečetil hattrick

Po změne stran přišla studená sprcha pro Strání. Zásluhou jejích nedůslednosti se domácí dostali k přímému volnému kopu, který zásluhou Štergenicha dokázali se štěstím proměnit. To však bylo z jejich strany v zápase co se týče gólového přínosu všechno. V 71. minutě se mohli na hrací plochu po vzoru hokejových zápasů házet čepice. Motola krásnou průnikovou přihrávkou vybídl Holušu, který z první pod sebe našel nikým nehlídaného Mimochodka a ten tak měl před brankářem jednoduchou práci. 



Ohlasy k zápasu



FC Strání B
Dominik Fruhauf: Dominovali jsme a zaslouženě vyhráli. Nemyslím si, že se objevily nějaké kontroverzní situace. Hrál se poměrně uspořádaný, nenáročný zápas. Překvapil mě hojný počet diváků.



Sestavy


SK Ostrožská Lhota
J. Fojtík [-] - M. Žajdlík [-] , D. Štergenich [-] , O. Lučný [-] , L. Beňo [-] , K. Horák [-] - P. Štergenich [-] , J. Martyčák [-] , R. Matuštík [-] - J. Bahula [-] , E. Pešík [-] -

FC Strání B
A. Želibabka [-] - P. Miklovič [-] , M. Zetka [-] , R. Holuša [-] , O. Kolaja [-] , J. Mimochodek [-] , O. Gabriš [-] , P. Fruhauf [-] , D. Frühauf [-] , J. Motola [-] , O. Benešík [-]

ŽK: 75. M. Žajdlík - 30. P. Miklovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - JANÁČEK Petr (N), KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra hostů

Pevně věřím, v náš úspěch, protože na podzim jsme OL porazili a co jsem viděl, tak neměli zrovna nejsilnější jaro

Tip: výhra domácích

Tip: remíza