2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O. Lhota si z horké půdy v Jalubí veze nakonec jen bod


Branky


5

Hosté neudrželi vedení 1:2 a zápas tak skončl remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalubí se ujalo vedení zásluhou Gajdoruse

Do Jalubí, které na jaře trochu tápe, přijeli hosté z O. Lhoty. Ti po minulé výhře 5:2 chtěli navázat tam, kde skončili. Ihned v 15. minutě se však v jejich představě urodila trhlinka. Míče se chopil domácí Gajdorus, který po hezké individuální akci dotlačil balón přes obranu až do branky.  Ve 27. minutě zápasu bylo vyrovnáno. Domácí obrana špatně odkopla míč, který získal hostující útočník. Ten našel před bránou volného Pešíka, který tak zakončil míč do branky. V 35. minutě Lhota zahrával rohový kop, který se vrátil až zpátky na zadní tyč a Horák hlavou zakončoval do sítě. Poločas tak nakonec dokázala vyválčit O. Lhota. 

Večeřa ránou pod břevno zachránil domácím alespoň bod

Domácí fotbalisté vstoupili do druhého poločasu s tím, že chtějí s výsledkem něco udělat. To se povedlo v 54. minutě. Domácí Večeřa se na hranici velkého vápna dostal k balónu a propálil vše co mu stálo v cestě. V 60. minutě jsme pak byli svědky ještě červené karty, která byla udělena hostujícímu hráči. V Jalubí tak zápas nakonec skončil dělbou bodů pro obě mužstva. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
David Blaha: Herně jsme byli lepší a měli jsme hodně šancí, které jsme bohužel nedokázali využít. Hosté po červené kartě spíše zdržovali hru a pak už jen dohrávali.




Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - T. Gajdorus [-] , D. Dobiáš [-] , T. Kolář [-] , J. Gajdošík [-] , A. Čagánek [-] , M. Večeřa [-] , M. Vrábl [-] , D. Blaha [-] , P. Klajn [-] , M. Andrýsek [-]

SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - O. Lučný [-] , L. Beňo [-] , R. Grebeň [-] , F. Pavlas [-] , K. Horák [-] - M. Lopata [-] , R. Matuštík [-] , P. Radoch [-] - E. Pešík [-] - D. Štergenich [-]

ŽK: 94. M. Večeřa - 65. M. Lopata , 94. K. Horák . ČK: 61. R. Grebeň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Moravanský Pavel - BOTEK Jan (N), KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Václav Trávníček
Tip experta: výhra domácích

Jalubí je doma silné, věřím spíše domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza