Malé derby mezi Traplicemi a Babicemi vyšlo lépe pro domácí


Branky


3

Traplice, které tento zápas hrály na hřišti Jankovic dokázaly v derby zvítězit a utéct tak Nezdenicím opět na čtyřbodový rozdíl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól téměř po rozehrávce Traplice nerozhodil

Hosté zaskočili domácí ihned z rozehrávky a takřka po rozehrání dokázali míč dostat na Litoše, který tak překonal domácího gólmana. Traplice se tímto nenechali rozhodit a dál hráli svoji hru. Ve 12. minutě střelou z dálky domácí kapitán Trávníček srovnal skóre zápasu na 1:1. Ve 33. minutě se k míč dostal po krásném centru Kolínský a pravačkou usměrnil míč mezi tři tyče. Tři minuty na to Traplice měly výhodu v podobě pokutového kopu. Odpovědnost vzal na sebe domácí Janků a střelou k tyči proměnil penaltu. Do kabin tak šly obě mužstva za stavu 3:1. 

Dva krásné přímáky Válka nakonec body Babicím nepřinesly

Chvíli po změně stran přišel na řadu přímý volný kop hostů. Toho se ujal kapitán Válek, který nádhernou střelou nedal domácímu brankáři šanci. V 52. minutě se však ke slovu dostal domácí útočník Kolínský a střelou k tyči poslal Traplice opět do dvougólového vedení. Šancí bylo k vidění dost na obou stranách. Na těžkém promáčeném terénu se však hrál kvalitní fotbal. V 65 minutě zápasu dostaly Babice opět možnost zahrávat přímý volný kop. Ten si opět postavil hostující kapitán Válek a téměř identicky dokázal vymést pavučiny v horním rohu branky. Nutno dodat, že oba přímáky byly naprosto famózní. Zbytek zápasu byl spíše o bojovnosti a Traplice si tak pohlídaly vedení a získaly pro ně velmi důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Opět těžký zápas proti kvalitnímu soupeři, který nás zaskočil hned z rozehrávky. Do poločasu jsme naštěstí otočili na 3:1. I když se soupeř do zápasu vrátil, tak jsme si nakonec vítězství pohlídali. Důležité 3 body!




Počet diváků: 198. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - OBDRŽÁLEK Roman (N), LITOŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Petr Kanyza
Tip experta: výhra hostů

Očekávám překvapení a Babice v malém derby porazí Traplice. Hosté jsou fotbaloví a Traplice by jim mohly svědčit

Tip: výhra domácích