Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Kněžpoli. Čtyřgólový Hančík se vyhoupl do čela krále střelců


Branky


30. M. Belák , 40. D. Hančík , 42. R. Šimík , 60. D. Hančík (p.) , 70. T. Flíbor , 76. D. Hančík , 80. D. Hančík , 85. A. Krojzl , 88. M. Křen - 3. O. Kolaja , 21. P. Fruhauf , 22. P. Fruhauf , 63. O. Kolaja , 74. J. Motola (p.)
3

Celkem 14 branek jsme se dočkali v zápase mezi týmem Knežpole a Strání. Hostům nakonec nestačilo ani 3 brankové vedení a odjíždí nakonec s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání šlo rychle do 3 gólového náskoku

Ještě si ani fanoušci nestačili pořádně sednout na svoje místo a už šli hosté do vedení zásluhou Kolaje. To byla hned 2. minuta zápasu.  Uplynulo asi dalších 20 minut a hostující Fruhauf během dvou minut dokázal dvakrát skórovat. Skóre tak bylo pro hosty více než příznivé. Pro domácí to začalo být o něco veselejší v 30. minutě zápasu, kdy domácí Belák udělal z pavouků v hostující šibenici bezdomovce. Další branka prišla na řadu v 40. minutě zápasu, kdy se k míči dostal Hančík, zasekl si balón a do protipohybu brankáře dokázal vsítit druhou branku zápasu. Dvě minuty na to už bylo srovnáno. Šimík si našel centrovaný míč a hlavou srovnal na 3:3. Divoký první poločas tak nakonec neměl vítěze. 

6 branek v první půli oběma týmům nestačilo. V druhé půli jich bylo k vidění dokonce 8

V druhé půli bylo opět na co se dívat. Kněžpole dostala nabídku na vedení v podobě pokutového kopu. Míč si postavil Hančík a poslal míč do levé strany branky 4:3. V 63. minutě mělo Strání výhodu rohového kopu, který byl zahrán na přední tyč, kde domácí obránce prohrál souboj a Kolaja tak vyrovnal.  V 70 minutě zápasu po dobré kombinaci domácích se míč dostal až k Flíborovi, který zužitkoval krásný centr do vápna a střelou na první tyč poslal Kněžpole opět do vedení. Chvíli na to po ruce domácích dostali hosté výhodu pokutového kopu, který dokázal zužitkovat Motola 5:5.  Po této brance už však stříleli branky pouze domácí. Nejprve po dobrém centru do vápna dokázal Hančík střelou do protipohybu gólmana poslat domácí opět do vedení a vsítit hattrick. Po další brejkové situaci si míč vzal zase Hančík, který obešel po krásné akci brankáře a přidal tak svůj čtvrtý gól. Další branka domácích padla po navezení míče po křídle, kde se Hančík rychlostně dostal před obránce, míc navedl do vápna a zde dokázal najít Krozla, který pumelicí k pravé tyči zvýšil na 8:5. Končenou tečku za dnešním divokým výsledkem udělal Křen, který ranou z poza vápna upravil výsledek na 9:5 pro Kněžpole. Hostům tak nakonec nestačilo ani 3 brankové vedení a v hodně ofenzivním zápase nechali všechny tři body domácím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Dominik Hančík: Strání vstoupilo do zápasu lépe. Šli do 3 brankového vedení. Klíčové pro nás bylo, že jsme nesklopili hlavu a dál makali jeden za druhého. Nicméně v globále a nezaujatě musím říct, že jsme od 30 minuty byli kombinačně lepší a zaslouženě vyhráli. Všechny góly pramenily z naší dobré kombinační hry.




Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - M. Belák [-] , V. Valenta [-] , V. Remeš [-] , T. Hubáček [-] , R. Šimík [-] , R. Šopík [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , A. Krojzl [-] , D. Hančík [-]

FC Strání B
M. Kolaja [-] - M. Zetka [-] , R. Holuša [-] , O. Kolaja [-] , J. Gabriš [-] , O. Gabriš [-] , P. Fruhauf [-] , D. Frühauf [-] , J. Motola [-] , O. Benešík [-] , J. Mimochodek [-]

ŽK: 36. A. Krojzl , 67. V. Valenta - 76. M. Tóth .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - MARKUS Jaroslav (N), KOLAJA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Petr Kanyza
Tip experta: výhra domácích

Kněžpole je rozjeté a Strání doma udolá

Tip: remíza