R. Vašička 12.
P. Borák 21. (p.)
P. Borák 65. (p.)
L. Mahdal 89.
4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I díky dvěma penaltám domácí dokázali zdolat poslední Havřice


Branky


12. R. Vašička , 21. P. Borák (p.) , 65. P. Borák (p.) , 89. L. Mahdal - 37. M. Moštek , 51. M. Moštek
3

Hosté krčící se na chvostu tabulky přijeli do Bánova s vědomím, že musí za každou cenu vydolovat od domácích nějaký bod. To se jim však bohužel pro ně nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se ke slovu dostal Bánov

Po úvodních oťukávačkách z obou stran, se ke slovu dostal domácí Vašička. Ten po krásné přihrávce do běhu překonal hezkou střelou hostujícího brankáře. Psala se 21. minuta utkání a domácí dostali dárek v podobě pokutového kopu. Té se ujal domácí Borák a dokázal překonat gólmana Havřic poprvé. V 37. minutě pak vykřesal jiskřičku naděje pro hosty Moštek a střelou podél brankáře stanovil poločasové skóre na 2:1 pro domácí borce. Celkem gólový poločas tak musel diváky rozhodně bavit.

Souboj nervů dokázal opět lépe zvládnul Borák a penaltu proměnil

Po změně stran se ke slovu dostal opět dobře hrající Moštek a povedlo se mu srovnat skóre zápasu na 2:2.  65. minuta utkání a další pokutový kop. K míči se opět postavil Borák a opět s ledovým klidem zvládl tíhu okamžiku. Brankáře poslal na druhou stranu a vzal si tak vedení opět na stranu Bánova. Hra pak byla poměrně vyrovnaná a domácí se tak museli strachovat o výsledek až do 89. minuty zápasu. To se totiž po přihrávce z boku hřiště dostal k míči domácí Mahdal a definitivně tak potvrdil, že 3 body určitě zůstanou na domácí půdě. Havřice tak i nadále zůstavají na posledním místě tabulky a s 15 body jim tak moc šancí na záchranu už nezbývá. Bánov naopak zůstává na 9. místě tabulky.



Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - L. Mahdal [-] , P. Borák [-] , P. Bobek [-] - V. Klon [-] , L. Franc [-] , F. Ryšávka [-] , R. Vašička [-] - D. Machalík [-] - P. Mahdalíček [-] , D. Brnka [-]

TJ TATRAN Havřice
J. Nevařil [-] - M. Moštek [-] , L. Oharek [-] , M. Rachůnek [-] , T. Janíček [-] , P. Zelinka [-] , M. Klusák [-] , R. Buráň [-] , T. Hostýnek [-] , M. Bania [-] , M. Maršálek [-]

ŽK: 76. J. Beníček - 16. T. Hostýnek , 39. P. Zelinka , 39. T. Janíček .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Kubíček Michal - KONRÁD Horymír, RACHUNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Petr Kanyza
Tip experta: výhra domácích

Bánov jasně zdolá poslední Havřice

Tip: výhra domácích