1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou kvalitních celků vítěze nakonec neměl


Branky


4

V nepříliš dobrých povětrnostních podmínkách jsme nakonec v Jarošově vítěze nepoznali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarošov se ujal vedení hned v 8. minutě

Zajímavý zápas byl k vidění v Jarošově. Na místní svatosánek přijeli hosté z Traplic, kteří chtěli potvrdit formu a nakročit tak dále k postupu do 1. B třídy. Hned po hvizdu v 8. minutě zápasu jsme byli svědky gólu Jarošova, jehož autorem byl domácí Jančík. Ten se po nacvičeném signálu z rohu dostal k balonu a zavěsil tak za záda bezmocného brankáře hostů. Nutno dodat, že hezká branka. V první půli se hra odehávala mezi šestnactkami a ani jeden tým se tak nebyl schopen dostat ke své kombinační hře. Zejména počasí tak trochu škodilo kvalitě fotbalu. Když už si oba týmy mysleli, že půjdou do šaten s výsledkem 1:0 tak si Kolínský krásně udělal prostor a přihrávkou, která jak se říká měla oči, vyslal do šance Janků, který tváří v tvář brankáři domácích dokázal vsítit branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Jarošov vhozenou rukavici v podobě penalty nedokázal využít

Druhý poločas začalo lépe domácí mužstvo, které mělo více ze hry. Asi v 70. minutě se po nastřelené ruce domácí dožadovali penalty. Rozhodčí tak ukázal na penaltový puntík. Míč si tak postavil domácí forvard Pavlas, kterého však k jeho smůle dokázal vychytat hostující brankář. Jestli špatně kopnuto, či výborný zákrok hostujícího Kutálka posuďte sami.  

10 minut před koncem mohl ještě překlopit misky vah na stranu Traplic Kolínský, která tváří tvář gólmanovi nedokázal umístit střelu k tyči a nechal tak vyniknout skvělým zákrokem domácího brankáře. Oba týmy se tak rozešly smírně s výsledkem 1:1. Traplice tak nadále zůstavají na prvním místě, ale jejich náskok se smrsknul na 4 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Kvalitní utkání dvou kvalitních týmů. V prvním poločase se hra přelévala nahoru dolů a šance byly na obou stranách. V druhém poločase byli lepší domácí a neproměnili penaltu. V závěru však mohli o body přijít. Jestli měl někdo blíže k vítězství tak domácí, takže bod bereme.



Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - M. Běťák [-] , D. Talaš [-] , T. Jurča [-] , M. Omelka [-] , T. Szabó [-] , V. Roubínek [-] , Z. Pavlas [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Němec [-]


ŽK: 44. T. Trávník , 59. V. Trávníček , 85. M. Zelený .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Bednář Roman - ČIKL Bohumil, OBDRŽÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: výhra domácích

Bude k vidění určitě kvalitní útočný fotbal se spoustou šancí a střelec Pavlas za domácí vstřelí dvě branky a domácí urvou 3 body

Tip: výhra hostů

Tip: remíza