Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jalubí jsme byli svědky celkem 6 branek


Branky


3

Hosté z Jarošova nedokázali udržet dvoubrankové vedení a nakonec odcházeli pouze s bodem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům z Jarošova

K první velké šancí se dostal hostující Pavlas, který zužitkoval pěknou přihrávku a z kraje malého vápna poslal míč po zemi k tyčce, na který domácí brankář nedosáhl. Jarošov se s tím nepáral a a do další šance se dostal Jančík, který šajtlí nad ruku gólmana poslal hosty do trháku. 0:2. Před koncem poločasu se do šance dostalo i Jalubí. Po faulu si míč postavil k přímému kopu Kolář a trefil pěkně. 1:2. Víc jsme již v poločase neviděli a tak se šlo do kabin lépe hostům.

 

Jalubí nakonec nedokázalo Csaplárovu past dodělat do konce

Druhý poločas začal taky zajímavě. K míči se dostal Večeřa, který z voleje trefil hostujícího gólmana a od něj se následně míč odrazil do obránce a posléze do branky. Byli jsme tak svědky vlastního gólu - 2:2. 

Na 3:2 se podařilo domácím otočit výsledek pomocí Koláře, který po nákopu Trefilíka z voleje dělovkou překonal hostujícího brankáře. Domácí už pomalu bouchali šampaňské a slavili vítězství, když se po ztrátě balónu a následném centru před branku dokázal prosadit Jančík do protipohybu gólmana hlavou na 3:3. 

Byli jsme svědky zajímavého střetnutí dvou předních mužstev, které nakonec skončilo dělbou bodů 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Remíza je v konečném důsledku spravedlivá, šance byly na obou stranách. Nicméně jsme vedli 2:0, takže zklamání tam nějaké je. Domácí hráli stylem, který nám moc nesedí. Teď musíme doma vyhrát, tabulka je vyrovnaná.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - A. Čagánek [-] , M. Vrábl [-] , A. Hejda [-] , A. Dobiáš [-] , M. Večeřa [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , D. Dobiáš [-] , Z. Trefilík [-] , T. Gajdorus [-]

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - T. Jurča [-] , D. Talaš [-] , M. Omelka [-] , T. Szabó [-] , D. Svárovský [-] , V. Roubínek [-] , Z. Pavlas [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Němec [-]

ŽK: 53. A. Čagánek , 57. M. Vrábl , 60. T. Kolář , 85. T. Gajdorus , 86. M. Večeřa - 37. D. Talaš , 70. T. Szabó , 86. D. Svárovský .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - BOTEK Jan (N), RAICHEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a v tomto zápase se jím povedou získat 3 body v boji o vrchní příčky. 1:3

Tip: remíza