1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí si konečně na jaře připsalo první 3 body do tabulky


Branky


40. R. Holuša - 24. T. Gajdorus , 27. P. Klajn , 77. M. Večeřa (p.) , 92. P. Horák
4

Hosté nadělili Strání na jejich hřišti 4 góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalubí si šlo za výhrou již v prvním polocase

Další zápas nás zavedl na půdu Strání B, kde přijeli hosté z Jalubí. Jalubí chtělo konečně na jaře plně bodovat a od začátku začalo diktovat tempo hry.  Po hezké individuální akci šli hosté do vedení a brzy byl stav 0:2.  Strání začalo hrozit zejména z brejkových situací. Za tohoto stavu Jalubí trošku vyklidilo pole a nechalo hrát domácí. Hostující hráč chtěl míč vykombinovat z vlastní šestnácky, což se mu však stalo ostudným. Strání tak snížilo po velké hrubce hostů na rozdíl jediného gólu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 a domácí tým měl být na tahu.

Strání kontaktní gól nakopl k větší aktivitě

Zpočátku druhého poločasu to opravdu vypadalo, že se domácí nadechli k náporu a budou mít síly i otočit skóre. Všechny akce však ztroskotávali cca 20 metrů od branky Jalubí. Domácí tlačili a hosté naopak bránili a spoléhali zejména na brejkové situace. Při jedné z nich se do šance dostal hráč Jalubí, který byl faulován v pokutovém území. Exekuce se ujal Večeřa a s jistotou proměnil. V závěru zápasu ještě Kolář odčinil své zaváhání a po jeho krásném centru ze strany pečetil výhru hostů Horák. Jalubí si tak přípsalo do tabulky všechny 3 body a poprvé se na jaře mohlo radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Zápas se hodnotí dobře. Jsme spokojení, i když pro diváky to moc koukatelné nebylo. Poctivý výkon nás ale dovedl ke třem bodům, což je hlavní. Přitom jsme měli jenom devět zdravých kluků. Další dva hráli pod prášky a se sebezapřením. Naštěstí to vydrželi.



Sestavy


FC Strání B
M. Kolaja [-] - J. Mimochodek [-] , P. Fruhauf [-] , O. Kolaja [-] , D. Frühauf [-] , J. Motola [-] , R. Holuša [-] , L. Pavluš [-] , O. Benešík [-] , P. Miklovič [-] , O. Gabriš [-]


Počet diváků: 111. Rozhodčí: KONRÁD Horymír - KOROLOVYCH Volodymyr, PRACHAŘ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra domácích

Strání zatím předvádí solidní výkony na jaro a ještě neprohráli Jalubí zase ještě nevyhrálo a bez střelce Blahy to budou mít hodně těžké. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích