2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice opět doma braly všechny 3 body


Branky


4

Souboj ambiciózních Nezdenic a hostů z Babic přinesl výhru domácímu celku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyčkávací taktika a remízový stav

Další kolo nás přivedlo na půdu Nezdenic. Nezdenice si nechtěli nechat uniknout Traplice, naopak Babice by rád přinejmenším aspoň z polovinu zopakovaly minulou kanonádu proti Kněžpolským. Babice se od začátku snažily o kombinační fotbal, naopak domácí mančaft vyčkával v bloku na chybu soupeře. Jedna taková se opravdu naskytla a domácí Pavlis po chybě hostující obrany otevřel skóre a poslal domácí tým do vedení. Jenže se z branky neradovaly dlouho. Minutu po obdrženém góolu si míč vzal hostující Jaroš a propálil vše, co mu stalo v cestě. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1 a čekalo se na druhou půli. 

Druhý poločas chtěly oba týmy urvat vítězství na svoji stranu

Druhý poločas vypadal téměř totožně jako ten první. Hosté se snažily o kombinační hru, s velkým množstvím doteků a naopak domácí borci spíše vyčkávali na chybu soupeře. Ta opět nastala zhruba v 70. minutě zápasu. Po rozehrátí standartní situace se ve velké skrumáži dostali domácí k míči a po šťastném odrazu se domácímu Šašinkovi povedlo docílit druhé branky. Ve zbytku zápasu jsme byli svědky spíše kouskované hry, protože hlavní rozhodčí hru poměrně hodně kouskoval. Hosté tak po minulé kanonádě odjíždí z Nezdenic s prázdnou. Domácí naopak berou všechny tři body a mohli čekat, jak svůj domácí zápas zvládnou první Traplice.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - L. Urbánek [-] , M. Coufalík [-] , P. Kociňák [-] , P. Jančář [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]


Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - VACULA Jaroslav, RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra hostů

Nezdenice jsou sice tabulkově výše, ale v tomhle zápase favorizuji spíše Babice, kterým docela vyšel začátek jara. Nezdeničtí ještě nevyhráli 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích