Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babice se se svým soupeřem vůbec nepáraly


Branky


5

Domácí tým si spravil po minulém derby s Huštěnovicemi chuť a nedal hostům téměř šanci se k čemukoliv dostat 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal pěkně zostra

Domácí se do hostů zakousli a za svou aktivitu byli odměněni. A tak ve 27. minutě vedli zásluhou Bilavčíka a Idese rozdílem dvou branek. 

To je zřejmě trochu uskokojilo a sundali nohu z plynu a přenechali tak aktivitu hostům. A vzhledem k tomu, že se spíše útočilo než bránilo, bylo otázkou času, kdy se hosté vrátí do zápasu. To se jim povedlo hned po minutě zásluhou Beláka. Ještě hůře na tom byli domácí v 34. minutě, kdy srovnal Vychodil a to se při další šanci Beláka blýsknul domácí brankář. 

Do kabin však šli spokojenější domácí a to díky brance Horsáka, který po individuální akci překonal hostujícího golmana. 

Domácí Stýskal o poločase zavelel ke kanonádě

Od úvodních minut druhé půlky se opět aktivita výrazně vrátila na kopačky domácích. Ti proměnili další branky a dosté s přibývajícícm časem a zvyšujícím se skóre postupně rezignovali. Je třeba zmínit, že některé branky domácích byly až neuvěřitlené a spadlo jim tam téměř vše do šeho kopli. Přesto, že je poměrně slušná návštěva hnala za desátým zářezem, zůstalo to nevyšlyšeno. 



Ohlasy k zápasu


Babice
Tomáš Stýskal: Po takovém výsledku musíme být spokojeni. Začátek byl z naší strany dobrý a brzy jsme vedli o dvě branky. Soupeř byl ale v prvním poločase taky nebezpečný, dokázal skóre vyrovnat. Naštěstí jsme ještě do poločasu dali gól na 3:2. Jinak úvodní část byla vyrovnaná. Celkově to byl ofenzivnější zápas, kdy se málo bránilo. Vyšel nám i nástup do druhé půle. Dali jsme dva rychlé slepené góly a soupeř odpadl. Nám tam spadlo úplně všechno.

TJ Sokol Kněžpole
Radim Palčík- trenér Kněžpole: O Velikonocích jsme byli pěkně sešlahaní. První poločas byl vyrovnaný, Babický tým měl v první půlce k vítězství blíž. Příliš se nebránilo a branek mohlo padnout i víc. Do druhé půle jsme nastoupili tak, že dál chceme hrát se soupeřem otevřený fotbal, což podle mě bylo špatně. Byli jsme příliš naivní.



Sestavy


Babice
M. Harásek [-] - M. Hudec [-] , P. Ježek [-] , E. Horníček [-] , T. Hořínka [-] - A. Litoš [-] , R. Bilavčík [-] , A. Horsák [-] , M. Válek [-] , L. Gábor [-] - - V. Ides [-]

TJ Sokol Kněžpole
T. Janků [-] - T. Hubáček [-] , F. Jančík [-] , R. Šimík [-] , M. Belák [-] , J. Vychodil [-] , J. Fránek [-] , V. Valenta [-] , T. Večeřa [-] , A. Krojzl [-] , D. Hančík [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bednář Roman - ČIKL Bohumil, MARKUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Blaha
Tip experta: výhra domácích

Tento duel v Babicích může být pro diváka velmi pohledný, protože oba týmy se prezentují konstruktivní hrou po zemi, ale věřím ve 3 body domácího týmu, který bude chtít doma urvat tři body doma.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích