4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Bánov nedal doma Ostrožské Lhotě ani čuchnout a dál vstoupá tabulkou vzhůru


Branky


5

Domácí fotbalisté opět úřadovali a zaslouženě berou všechny 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel za vítězstvím již v prvním poločase

Hosté přijeli ve 12 hráčích, bez brankáře a s rozpadlou osou týmu. Bánovu naopak v soupisce chyběli zranění Mléčka a Rapant. Dres tentokrát neoblékl ani Polanský.

Zápas začal v klidnějším tempu. Hra byla vyrovnaná, možná s velmi mírnější přebahou domácích. Bánovu se dařil pohledný kombinační fotbal, prakticky většina přihrávek skončila tam, kde měla. 

V 8. minutě zápasu se výborně ve vápně zorientoval domácí Franc a na zadní tyči po průniku do vápna našel Klona, který míč jednoduše doklepl do branky.  O 7 minut později jsme byli svědky další šance Z pravé strany přiletěl do vápna vyšší centr na který vyskočil osamocený Vašička a hlavou do protipohybu brankáře poslal domácí do vedení o dvě branky.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu pro Bánov, který diktoval hru

Ve druhém poločase jsme byli svědky aktivnější hry domácích. V 53. minutě zápase opět po centru z pravé strany proběhl závar ve vápně soupeře, po které si přehodil z jedné nohy na druhou míč Franc a tentokrát se již tefil on sám. 

V 70. minutě po osobním souboji Pešíka s Bobkem vznikla krátká strkanice několika hráčů, která se však po chvíli uklidnila a více než prá výměn názorů a strčení se nestalo.

Po rohu na zadní tyč se ještě za domácí trefil kapitán Mahdal.¨Domácí tak potvrdili výbornou formu a připsali si do tabulky další tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Bánov
Aleš Vystrčil, vedoucí mužstva: Dokázali jsme pokořit tým z čela tabulky a z podzimu, kdy jsme se nacházeli na 13. místě tabulky, jsme se posunuli již na 6. místo. Ovšem rozdíl mezi 4. a 11. jsou pouhé tři body. Letos jsme neprohráli 8. zápas v řadě a budeme se snažit o prodloužení této příjemné série. Příští kolo nás čeká těžká zkouška na půdě prvního celku tabulky Traplic.




Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , D. Brnka [-] , P. Borák [-] , L. Mahdal [-] , P. Bobek [-] - V. Klon [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] , P. Mahdalíček [-] - R. Velecký [-] -

SK Ostrožská Lhota
P. Štergenich [-] - J. Martyčák [-] , R. Matuštík [-] , R. Grebeň [-] , K. Horák [-] , D. Štergenich [-] , L. Beňo [-] , F. Pavlas [-] - M. Lopata [-] - E. Pešík [-] - P. Radoch [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Mahdal Václav - POLANSKÝ Břetislav (N), KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: David Blaha
Tip experta: výhra hostů

V Bánově to bude pro hráče z Ostrožské Lhoty těžké, protože odtamtud moc týmů body nevozí. Pokud se jim podaří uhrát duel stejně dobře jako když hrají doma, ze zajištěné obrany, tak mají šanci na výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích