1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice potvrdily první místo v tabulce


Branky


5

Hostující tým z Traplic si přivezl z horké Jalubské půdy všechny 3 body a potvrdil tak první místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Traplice o svém vítězství rozhodly již v prvním poločase

Hostující tým přijel do derby s domacímí borci plný očekávání a ochoten potvrdit své umístění v tabulce za každou cenu. Celkově místy vypjatý zápas, kdy hráči kolikrát místo hry spíše gestikulovali na rozhodčího, dal za pravdu, že o body mezi sousedními týmy se musí makat za každou cenu. V 11. minutě přišla akce, ze které vzešel první gól zápasu. Ke slovu se dostal hostující špílmachr Kolínský, který vybídl ke skorování Jakuba Rozhoně, který přesně mířenou střelou nedal domácímu brankář šanci. 0:1. Další branku přidali Traplice po akci Michala Janků, který potáhl míč po levé straně hřiště, a střelou k tyči prostřelil vše co mu stálo v cestě. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 pro hosty.

Domácí se pokusil nastartovat dalekonosnou dělovkou Trefilík

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten přechozí. Hra se přelévala ze strany na stranu a šanci měli oba týmy. V 57. minutě zápasu se ke slovu dostal domácí tým. Míče se ujal Trefilík , který dělovkou z bezmála 25 metrů nedal hostujícímu brankáři šanci. Více gólů jsme však v tomto derby nebyli svědky a tak utkání skončilo lépe pro hosty z Traplic. Pro ně to znamená upevnění si první pozice, naopak Jalubí v jarní části soutěže získalo pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
David Blaha: První poločas Traplice aktivnější na balonu a vytvářely si více šancí v útoku. My jsme nebyli schopni v útočné fázi být produktivnější. Ve druhém poločase jsme měli po snížení Traplice na lopatě, ale zvládli náš tlak ustát a ubránit ve svůj prospěch.

TJ Traplice
Roman Gelien: Vyrovnané utkání, které výrazně ovlivnil stav hrací plochy. První půlku jsme byli jednoznačně lepší a aktivnější. Mohli jsme jít do kabin s větším než dvoubrankovým rozdílem. Druhá půle byla o poznání vyrovnanější, nicméně hosté byli lepším mužstvem a spoléhali se na dlouhé nakopávané míče. Obrana hostů byla pevná až na jednu výjimku, kdy Trefilík krásnou střelou z dálky snížil.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - A. Dobiáš [-] , A. Hejda [-] , M. Večeřa [-] , D. Blaha [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , D. Dobiáš [-] , M. Vrábl [-] , Z. Trefilík [-] , T. Gajdorus [-]


ŽK: 83. A. Hejda - 40. J. Rozhon , 88. M. Urbanovský . ČK: 91. D. Blaha .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Moravanský Pavel - BOTEK Jan (N), OBDRŽÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: David Blaha
Tip experta: výhra domácích

Derby, na které se těší všichni hráči. Bude to hodně vyrovnané a myslím, že to bude rozdílem jednoho, maximálně dvou branek. Jalubí bude chtít doma utrhnout první jarní tři body a v takovém utkání bude mít velkou motivaci, aby obral o body první tým tabulky.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů