M. Kolínek 48. (p.)
O. Šašinka 66. (p.)
2:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bánov potvrdil svoji formu a z derby si odváží všechny tři body


Branky


48. M. Kolínek (p.) , 66. O. Šašinka (p.) - 6. V. Klon , 19. P. Borák , 34. R. Vašička , 44. V. Klon
2

Fotbalisté Bánova opět potvrzují skvělou formu a vyhráli i těžký zápas na půdě domácích Nezdenic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli od začátku do zápasu aktivněji

Bánov byl od začátku mnohem aktivnější než jeho soupeř. V 6. minutě se hosté již radovali, když se Vojtěch Klon po skvělém náběhu opřel do míče a z velice ostrého úhlu bez přípravy vstřelil první gól zápasu. V 19. minutě Nezdenice zavinily pokutový kop. Hostující Vašička na úrovni velkého vápna vhazoval aut, ovšem po odrazu od země se míč ocitl na ruce obránce domácíh a protestovat nikdo z přítomných aktérů opravdu nemohl. Byla to letos první penalta pro Bánov. Penaltu s přehledem proměnil Borák a nedal domácímu brankáři šanci. Stejně jako v minulém zápase se opakovala podobná situace, kde se vyznamenal hostující Velecký, který nechal míč proskočit až k Vašičkovi, který se nerozmýšlel a z první sám před branařem nezaváhal. Po chvíli se začali osmělovat i domácí a vytvořili si nějaké šance. Nakonec se však ke slovu dostali opět hosté, když se po nepovedeném přímáku domácích dostali do protiútoku kdy se hráč Klon opět skóroval a upravil tak skóre zápasu na 0:4. 

Druhý poločas spíše pro domácí, bohužel pro ně pozdě

Aktivnější hra domácíh začala být znát a dokázali po hezké akci dát první branku svého týmu.  Domácí pak dostali opět šanci skorovat z pokutového kopu. Nabízenou šanci si vzal na svá bedra Šašinka, který zakončil nekompromisně a nedal brankáři sebemenší šanci. Domácí začali cítit šanci dostat se opět do zápasu a celkově se začalo více přiostřovat, což vedlo k dost faulům na obou stranách.  Domácím se dokonce opět podařilo skorovat, ale pro offside nebyla branka uznána. Následně už jsme nebyli svědky ničeho co by mohlo ovlivnit skóre zápasu a Bánov se tak mohl radovat z dalších 3 bodů. 



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , J. Koželuha [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , D. Brnka [-] , P. Borák [-] , L. Mahdal [-] , P. Bobek [-] - V. Klon [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] , P. Mahdalíček [-] - R. Velecký [-] -

ŽK: 38. J. Zýka , 89. O. Šašinka - 40. P. Bobek , 90. L. Horňák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Mahdal Václav - HODULÍK Richard, RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Tomáš Kolínský
Tip experta: remíza

Domácí mě i přes své postavení v tabulce moc nepřesvědčily, naopak hosté mají mladý, dravý tým. Očekávám remízu

Tip: výhra domácích