Šenov hubeným vítězstvím nad Vratimovem navlékl další korálek na jarní vítěznou šňůrku


Branky


5

Domácí se po dlouhé době sešli v kompletním hráčském složení. Porazili rezervu Vratimova a už jen jedno vítězství je dělí od čtvrtého Koblova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán, jak se patří. Jeho gól znamená tři body

Do první půle vstoupili šenovští borci s enormním nasazením a od začátku utkání tahali za delší provaz. Gólové šance na sebe nenechaly dlouho čekat a první půle na ně byla nebývale bohatá. Fotbal měl říz a domácí se prezentovali nádhernou kombinančí podívanou. Nejrozšířenější kolektivní hře planety její zástupci na obou stranách rozhodně ostudu nedělali, ale spokojenějším celkem mohli být po uplynutí první půhodiny domácí. Zásluhou Beránka se totiž ujali vedení. Nedávný hráč kola celé soutěže totiž tentokrát velkorysou nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a fotbalový hostinský suverénním, leč nesmírně šťastným gólem otevřel gólový účet vzájemného střetnutí. Vše se zrodilo poté, co Tomáš Franek milimetrovým centrem odcentroval míč na zadní tyč, kde stál připravený forward Hruška pohotově vracející míč do ohně. Následně se na malém vápně zhmotnil veterán Beránek, jenž navzdory svému jménu prudce trefenou hlavičkou s pomocí štěstěny procedil míč za gólmana vratimovských, nacházejícím se už notnou chvíli na zemi vinou neskutečného mumraje předcházející brance. Beránkova trefa nebyla moc pohledná, ale v tomto případě účel světí protstředky. Branka byla skutečně kýžená a visela ve vzduchu proklatě dlouho, protože do doby, než padla, tak se domácí šampióni pouze zastřelovali a rovnali svá gólová mířidla. Špatným řešením v závěrečné finální fázi jinak skvostně vystavěných superakcí často z hloubi vlastní půle se několikrát vzdali vítané psychologické výhody v podobě vstřelení první, otevírací branky. Do kabin se nicméně odcházelo dílem Beránkovy upachtěné, ale o to více cenné trefy lépe domácím plejerům. Vedení o jediný gól však ve fotbale znamená pramálo, fotbal navíc nemá logiku a do druhé etapy tak bylo utkání víceméně otevřené.

Útočný fotbal pokračoval, gólově už ale nepromluvil nikdo

Druhá časová etapa navázala tam, kde skončila ta první před odchodem dvaadvacetí sprotvních exhibicionistů do kabin. Překonával se především domácí stoper Račko, než ho jeden z hráčů hostí nevybíravě zranil a zápas tak pro tvořivého stopera předčasně skončil. K vidění byly opět mraky nevyužitých šancí, ale nebyly dost brankově nacucané nato, aby z nich ukáplo do jedné nebo druhé sítě svatyně šenovského hřiště. Apetit domácích byl však opravdu obdivuhodný a mít na kopačkách větší klid v koncovce, mohl B-tým Vratimova odjet domů s pořádným gólovým rancem. Šenov stoupá tabulkou vzhůru, oproti tomu B-tým Vratimova po nepřesvědčivých výkonech a vydřených vítězstvích, vyjma toho v minulém kole, musí usilovně spřádat pavučinu fobalových plánů, jak zlepšit svůj herní projev a odrazit se z předposledního, nelichotivého místa soutěžní tabulky.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: GÁBA Martin - ŠIPLÁK Jan, TOMICZEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: František Sleczka
Tip experta: remíza

Remíza. Tady je to těžké. Šenovu se proti týmům zespoda tabulky gólově moc nedaří. Vratimov naopak minulý týden rozdrtil Polanku… I přesto, že je Šenov favorit, vůbec by mě nepřekvapila remíza.