3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A ono to půjde a né že né. Pustkovec na jaře prohrál i popáté. V Petřkovicích ale ukázal jasný progres


Branky


4

Petřkovičtí v sobotu na domácím stadionu přehráli poslední Pustkovec. Zlepšující se poslední celek tabulky ovšem herně nepropadl a jeho jarní zápasy mají vzestupnou tendenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čaroděj Stárek opět na scéně

Fotbalisté ve službách Pustkovce už od prvních minut přesvědčovali všechny přítomné, že nejsou žádnými výletníky po Ostravě, ale přišli si to rozdat na férovku. Ačkoli oba celky v tabulce dělilo před duelem dvaatřicet bodů, do výkonů sportovních oddílů se to v žádném případě nepromítlo. Do utkání Pustkovečtí vstoupili bez bázně a hany, jak by možná někteří při pohledu na tabulku jen zdánlivě očekávali. Petřkovickým se svými ofenzivními rejdy se už v prvním poločase podařilo ze Stárka v bráně Pustkoveckých udělat muže zápasu. Jeho existence v bráně zachránila tým z osmého obvodu od nechtěné kapitulace nesčetněkrát. Situaci z 8. minuty ale vyřešit nezvládl a Petřkovické poslal do vedení Adámek. Pustkovec jen díky fantomu Stárkovi pořád žil a hrozil také on, jmenovitě Jícha. Ostrostřelec hostí postupoval ještě v prvním poločase zcela osamocen proti domácímu gólmanovi. Pokaždé však selhal, a jak se později ukázalo, Pustkovecké potom spálené šance svého univerzála velmi mrzely. Kromě samostatných úniků Jíchy měl ještě na kopačce loženku Chodura, kterého geniálně vybídl stoper Chodinský, v koncovce však selhal, neboť jeho dalekonosnou pumelici zastavila až tyč za brankářem Šráčkem. Následovala ještě stoprocentní gólová pozice z místa penaltového puntíku, ale balón mezi třemi tyčemi neskončil ani nyní. V závěru poločasu inkasoval ještě dva góly brankář Stárek, kdy se domácím podařilo skórovat z brejků. Podobné fotbalové věci byly na obou stranách hřiště. Domácí ale možná přece jen lépe prodali místní znalost fotbalového stánku a výpady do skulinek v otevřené obraně řešili efektivněji než jejich sobotní soupeř. Do konce poločasu už se nestalo nic, co by si zasloužilo větší pozornost či delší komentář.

Tempo značně opadlo, Petřkovice si výhru zkušeně pohlídaly

Držení míče bylo od druhého nástupu na hrací plochu na straně domácích. Petřkovice dominovaly a držely si celkem snadno územní převahu. I po změně stran však byl ligový suverén velmi nebezpečný, ale v bráně domácích zase shodil šraňky Stárek. K vidění bylo několik pohledných přečíslení, které ovšem postrádaly kvalitnější zakončení, nebo je zneškodnil překonávající se pustkovecký geroj. Pustkovec neskládal zbraně, ale v okleštěné sestavě se sedmi omluvenkami hráčů jinak pravidelně hrající základní sestavu už nedokázal Petřkovicím nepříjemnit v první půli velmi trnitou cestou za plným bodovým ziskem. Hráči Pustkovce si zaslouží absolutorium za herně vyrovnanou první půli, kdy si trpělivou kombinační hrou vypracovali penzum mnoholičných příležitostí, jako papír ale vždy shořeli v koncovce. Pátý zápas na jaře znamená pro hosty pátou prohru, ale očima nezaujatého experta je s každým zápasem vidět výkonnostní růst mužstva a jeho zvyšující se perspektivní horizont budoucího vývoje. Progresivně smýšlející lidé ve vedení Sokolu určitě posunou Pustkovec výše.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustkovec
Rostislav Chodinský, Pustkovec: Měli rychlá křídla, mnozí jejich hráči hráli daleko vyšší soutěže, je to pak znát. Kluky chválím, i když se prohrálo.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] , J. Curus [-] , M. Vošvrda [-] - A. Georgiovský [-] , L. Kundrát [-] , M. Václavík [-] , R. Bandy [-] - F. Imrich [-] , J. Adámek [-]

TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - P. Jícha [-] , J. Vyhlídal [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , M. Mrnuštík [-] , J. Klvaňa [-] , M. Mroček [-] , D. Soukup [-] , D. Kravčík [-] , P. Duda [-]

ŽK: 26. R. Chodinský .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: GÁBA Martin - MICHNA Petr, LEŠKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Radek Beránek
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích, není nad čím dumat.