Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice doma přejely na jaře trápící se Vratimov


Branky


3

Václavovice si doma pohrály s vratimovským sokem a upevnily si třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku se hrál vyrovnaný fotbal

Václavovice nastoupily do sobotního utkání v jasné roli favorita. Nikdo nepředpokládal, že by Vratimov měl klást větší odpor v cestě domácího výběru za třemi body. Úvod utkání ale nebyl z pohledu Václavovických nikterak drtivý. Oba týmy začaly svoje sportovní představení vcelku opatrně a Václavovice na začátku nezavdávaly svým výkonem mnoho příčin informovat nezasvěcené, že právě jejich tým je papírovým favoritem vyrovnaného zápasu. Vzhledem k propršenému týdnu před samotným výkopem nebyl terén v ideálním stavu. Povrch hrací plochy byl silně podmáčený a rozbředlý, což do značné míry mohlo také za poněkud delší sehrávání se fotbalistů domácího výběru. Apatická raná fáze utkání byla slavnostně skončena ve 26. minutě. V tento čas vsítil úvodní branku utkání václavovický tahoun Bednář. Neuběhlo ani deset minut od vstupního gólu a Václavovice už zvyšovaly na bezpečnější dvoubrankový náskok. Po nádherné přihrávce vyslal jeden z Václavovických do samostatného úniku fantoma obran soupeřů Lajčoka. Ten už věděl, co má dělat s míčem a s velkým přehledem dopravil míč do brány. Gólman se už jen smutně ohlédl na třepotající se hrací předmět v jeho síti.

 

 

Obavy z Csaplárovy pasti, ta však nesklapla

Druhá půle byla korunním svědkem toho, kterak si domácí hráči v prvních minutách s poklidem hlídali průběžný zápasový stav stanovený ještě do začítku druhého poločasu. Rozdíl dvou branek je ale stále velmi ošemetným výsledkem, a tak se domácí rozhodli, že gólový účet ještě rozšíří a přidají další uklidňující góly. Jarní přízrak Biela vstřelil do 55. minuty třetí gól a definitivně sejmul ze sebe i ze svých spoluhráčů reálnou hrozbu kontaktního gólu, nedejbože zremizování zápasu, z perspektivy domácích. Hosté byli ve druhé půli naprosto neškodným sparingpartnerem Václavovických. Mezi 60. a 80. minutou dvakrát dotrkal míč do brány neunavitelný Kozel. Závěr zápasu přinesl také jubilejní gólový počin v poločase střídajícího Černáka. Skórující hráč tak poznal ve svých bezmála čtyřiceti letech, jak chutná gólová radost v mistrovském utkání. Jestli bude muset přispět do klubové kasy těžko říct, nicméně vhledem k přesvědčivému výsledku a postupně také výkonu jsou tyto myšlenky pro premiérového střelce příjemnými starostmi. Václavovice si upevnily třetí místo v soutěžním klubovém žebříčku, a pokud budou ve svých dominantních výkonech i nadále pokračovat, hlasitě si říkají o postup do vyšší soutěže.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - Z. Bednář [-] , J. Stavinoha [-] (45. D. Černák [-] ) , K. Biela [-] , F. Lajčok [-] , O. Habernal [-] , J. Slíva [-] , R. Kozel [-] , J. Stibor [-] , F. Holečko [-] , J. Berta [-]

FC Vratimov B
O. Botur [-] - P. Nohel [-] , J. Plachta [-] , D. Žižka [-] , J. Klimo [-] , M. Popelka [-] , T. Tříska [-] , Š. Šňupárek [-] , F. Capinský [-] , A. Tříska [-] , J. Gabriel [-]

ŽK: 54. F. Lajčok - 16. J. Gabriel , 64. D. Žižka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slavík Petr - BREZOVSKÝ Ondřej, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jan Dybalík
Tip experta: výhra domácích

Václavky nedají vyzyvateli z Vratimova nadechnout. Není co řešit, stoprocentní jednička.