4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěstí se konečně otočilo ve prospěch Polabanu


Branky


20. J. Melichar (vl.) , 28. J. Kovacs , 45. T. Protivný , 50. M. Košátko - 6. M. Ott , 51. C. Golovko
3

Po dlouhé snaze a smůle, co se lepila Polabanům na kopačky se konečně zvrátila, na domácí půdě rozdrtily Hrubý Jeseník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jejich cílem bylo vyhrát!

Tým Polaban si jasně před zápasem určil pravidla a to taková, že chtějí hrát trpělivě bez zbytečných nakopávaných balónů, což se jim dařilo, říká kapitán Dominik Procházka. Hned z kraje zápasu v šesté minutě ale dostali gól, to byl moment kdy je to nakoplo a začali si vytvářet šance, bohužel dalších dvacet minut nedokázali proměnit ani jednu šanci. 

 

Až ve dvacáté minutě po centru jejich obránce do vápna si soupeřův stoper dal vlastní gól a tak bylo vyrovnáno na 1:1.  Ve dvacátéosmé minutě se podařilo vstřelit gól J. Kovacsovi, zvýšil tak skóre na 2:1. Těsně před poločasem a to ve 45' se z poza vápna vyznamenal krásnou střelou z otočky Tomáš Protivný a navýšil tak stav utkání na 3:1.

Druhý poločas bylo rozhodnuto

Do druhého poločasu chtěli jít stejnou hrou, jako v předešlém poločase a to se jim taky podařilo. Nechtěli ani trochu polevit a naopak ještě ten nějaký gól přidat. To se jim povedlo hned v 50' po krásné kombinaci a následně ukázkové střely z vápna Košátka M.

 

Stav utkání byl tedy 4:1. V zápětí a to tedy v 51' jim soupeř odpověděl gólem a tak byl stav utkání 4:2. Soupeř si nechal v 60' a 65' zbytečně vyloučit dva hráče, bohužel dohráli tedy zápas v devíti hráčích. Konečnýstav byl tedy 4:2.

 

Dominik Procházka doplnil : "Chci kluky moc pochválit za dnešní výkon. To co jsme si před zápasem řekli, že chceme plnit, jsme plnili a díky tomujsme dnešní zápas vyhráli. Oproti minulým zápasům jsme chtěli zrychlit hru a dohrávat každý souboj až do konce a to se nám povedlo!"



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk B
Tomáš Protivný: Nezačali jsme úplně dobře, chyba byla v obraně, inkasovaný gól. Po nedorozumění v hostující obraně, která si dala vlastní gól, jsme vyrovnali. Dnes jsme konečně začali střílet, nepřidržovali jsme balóny a dodržovali jsme co jsme si řekli. Daly jsme pěkný góly ze střední vzdálenosti. Musím pochválit celý tým, dneska to bylo odpracované. Důležité tři body pro nás a konečně nějaká vzpruha.




Sestavy


SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - T. Hrbáček [-] , T. Protivný [-] , Š. Novák [-] (64. D. Filip [-] ) , P. Daněk [-] , M. Luňáček [-] (85. M. Vajshajtl [-] ) , L. Kovacs [-] (88. L. Hájek [-] ) , M. Košátko [-] , D. Procházka [-] , J. Kovacs [-] (70. M. Šimon [-] ) , J. Filip [-]

Hrubý Jeseník
D. Hradecký [-] - V. Pivec [-] , P. Gillern [-] , J. Hliněný [-] , P. Stránský [-] (86. D. Vašek [-] ) , J. Melichar [-] - C. Golovko [-] , D. Dratva [-] , M. Pecháček [-] - M. Ott [-] (86. O. Hurych [-] ) - P. Vokál [-] (26. O. Šifta [-] )

ŽK: 53. L. Kovacs , 86. M. Vajshajtl - 24. P. Vokál , 30. D. Hradecký , 41. J. Melichar , 62. C. Golovko , 65. P. Gillern , 88. P. Zdobinský . ČK: 60. J. Melichar , 65. P. Gillern .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - GREŠULA Pavel (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mlady tým Polabanu předvádí pohledný fotbal a věřím že na domácí půdě se jim konečně podaří zvitezitz