4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec dotáhl dvougólové vedení, nakonec ale stejně padl


Branky


18. J. Kouklík , 24. D. Sůva , 77. P. Moudrý , 90. D. Sůva - 42. Š. Kiš , 70. P. Hanák
0

Hráči Vysokého Chlumce nepředvedli na hřišti Kosovy Hory špatný výkon, bohužel však stále trpí na neproměňování šancí, stejně jako v minulém roce. Tři body do tabulky si tak připsal domácí tým po výhře 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas lépe začal pro domácí

Do utkání lépe vstoupil domácí celek a v úvodu měl mírnou převahu. Už v 18. minutě nařídil rozhodčí Krátký pokutový kop proti hostům. K exekuci pokutového kopu se postavil záložník domácích Josef Kouklík a uspěl proti brankáři Antonínu Tesařovi. Další branku přidal o šest minut později domácí útočník David Sůva. Domácí rychlé vedení možná trochu ukolébalo a převahu začal mít tým Vysokého Chlumce. Tu proměnil v gólovou radost v závěru poločasu Šimon Kiš.

Chlumec opět pohrdal šancemi

Druhý poločas začal, stejně jako ten první skončil. Hra byla vyrovnaná, ale menší převahu měli hosté z Chlumce, kterým se také brzy podařilo srovnat na 2:2, o čež se zasloužil v 70. minutě Pavel Hanák, letní posila Vysokého Chlumce. Ten se tak trefil i v druhém soutěžním zápase za Vysoký Chlumec, bohužel jeho branka opět nepřinesla žádné body, porotže žádný z jeho spoluhráčů na něj už nedokázal navázat. Naopak domácím vrátil vedení v 77. minutě Petr Moudrý. Chlumec si poté dokázal vytvořit několik velmi slibných šancí, bohužel na minulou sezónu ještě na Chlumci nezapomněli a dále jsou mistry ve spalování tutových šancí. Těsně před závěrečným hvizdem ještě zvýšil náskok domácích na 4:2 David Sůva a pojistil tak svému týmu tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kosova Hora B
Ladislav Sůva(trenér, TJ Sokol Kosova Hora B): „Zápas byl vyrovnaný a první poločas jsme se přes dobře hrající CHlumec špatně dostávali do gólových šancí, přesto jsme si dokázali vytvořit dvougólové vedení, o které jsme však přišli a Chlumec koncem prvního a začátkem druhého poločasu vyrovnal. Lehkou převahu jsme si začali vytvářet až po vyrovnání a to nám nakonec přineslo 3 body.“

SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš(trenér, SK Vysoký Chlumec): „Chlumečtí hráči by si konečně měli uvědomit, že fotbal se hraje hlavně na góly a asi by si každý individuálně měl přehodnotit svůj přístup k fotbalu, jinak se naše situace jen těžko zlepší. “



Sestavy


TJ Sokol Kosova Hora B
J. Střelák [-] - J. Červinka [-] , J. Tatýrek [-] , L. Kymla [-] (46. Z. Pilík [-] ) - J. Kouklík [-] , O. Sůva [-] , M. Valenta [-] (70. J. Král [-] ) , M. Rosa [-] (75. J. Burda [-] ) - P. Moudrý [-] , D. Sůva [-] - D. Šmejkal [-] (81. M. Hodík [-] )

SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - J. Laštovička [-] , R. Šneller [-] (57. L. Chlasták [-] ) , R. Šťovíček [-] , V. Pech [-] - M. Baloun [-] , S. Havel [-] (84. Z. Slanina [-] ) , J. Kiš [-] , J. Pilař [-] - Š. Kiš [-] , P. Hanák [-]

ŽK: 45. P. Moudrý - 10. P. Hanák .
Hráči zápasu: D. Sůva - P. Hanák .
Místo: Tělocvičná jednota Sokol Kosov. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Krátký Miloš - BENEŠ Jan (N), HŘEBEJK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.