3:1
(1:1)
5. T. Nepil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lobkovice vítězí v prvním jarním utkání a berou všechny tři body


Branky


17. J. Zelenka , 46. J. Zelenka , 60. R. Šmejkal - 5. T. Nepil (p.)
4

Lobkovice B přivítali v prvním jarním zápase Obříství B a museli otáčet nepříznivý stav, což se jim nakonec podařilo. Jaroslav Zelenka pomohl dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe lobkovičtí. Byli aktivnější a více drželi balon. Nicméně z první brejkové situace si zkušeně došel pro penaltu útočník hostí. Tu bezpečně hned v 5. minutě proměnil Tomáš Nepil a Obříství vedlo 0:1. Lobkovice byly i nadále lepší na balonu, ale nikam to moc nevedlo. Udeřili až z první brejkové situace, po zrychlení hry, kdy si Zelenka poradil 1 na 1 proti zkušenému brankáři Bendlovi. Další velké šance první půle už nepřinesla. Poločas tedy1:1.

 

 

Do druhé půle vlétly lépe Lobkovice. Po rychlé rozehrávce z trestného kopu se znovu nemýlil Zelenka a zvýšil na 2:1. Tato situace přinesla v týmu Obříství poměrně velké vášně, protože se domnívali, že byl míč ještě v pohybu. Rozhodčí však gól uznal. Druhý poločas se tak nesl v duchu diskutování jak s rozhodčím, tak mezi jednotlivými týmy. Další velká možnost přišla po standartní situaci, kdy se k odraženému míči dostal Radek Šmejkal a z dorážky vsítil rozhodující gól. Od té doby drželi lobkovičtí míč a nehnali se moc dopředu. Obříství už od té doby nemělo moc sílu na obrat a zápas se v klidu dohrál. Konečné skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice B
Ondra Bareš: Byl to pro nás skvělý vstup do jara, kdy jsme měli utkání v podstatě celou dobu pod kontrolou a inkasovali pouze z pokutového kopu.




Sestavy


FC Lobkovice B
J. Šťastný [-] - L. Ďurinda [-] , J. Zelenka [-] , O. Dvořák [-] , J. Slovák [-] , R. Šmejkal [-] , R. Hlaváček [-] , O. Bareš [-] , J. Pipošiar [-] , T. Chroust [-] , D. Pavel [-]

TJ Sokol Obříství B
J. Bendl [-] - L. Rudišar [-] , M. Mikota [-] , A. Fales [-] , M. Jindřich [-] , J. Mansfeld [-] , J. Reichert [-] , M. Ponec [-] , L. Obrajtr [-] , M. Chmelík [-] , T. Nepil [-]

ŽK: 30. J. Pipošiar , 55. O. Dvořák - 60. J. Reichert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STRNIŠTĚ Petr - ŽĎÁNSKÝ David (N), RUDIŠAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Hráč - FC Lobkovice | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích

Jakub Jareš

Expert: Ondra Bareš
Tip experta: výhra domácích

Po ne úplně vydařeném podzimu se domácí budou chtít uvést v lepším světle a očekávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích