ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA: Cíl pro jaro je jednoznačně postup! - 15.kolo Středočeský | Mělník | IV. třída sk. A, 2022-2023

Hráčem 15. kola se stal obránce týmu Lužec B Igor Bodiš, který vstřelil branku a vyrázně pomohl svému týmu k výhře. Jak hodnotí svůj výkon, nebo kdo je jeho fotbalový vzor se dozvíte v rozhovoru níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly tvoje fotbalové začátky, kdo tě přivedl k fotbalu?
Mé fotbalové začátky byly zde v Lužci nad Vltavou, a co mi utkvělo v paměti je první zápas v Horních Beřkovicích, kde jsme prohráli 11:1 a já dával jediný náš gól z penalty. Tehdy mi za to trenér koupil limonádu. K fotbalu jsem se přivedl takřka sám, když nás místní kluky oslovil jeden místní nadšenec s tím, jestli chceme hrát fotbal a bylo to.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor od dětství, kdy jsme sedávali za brankou při zápasech A týmu, je Lužecká legenda Pavel Hrdlík. Proto taky nosím na dresu číslo 8.
Na který fotbalový moment z tvé kariéry vzpomínáš nejraději?
Nejraději vzpomínám na můj gól za dorost v Rakovníku skoro z půlky hřiště do šibenice, a vůbec nejraději vzpomínám na dorost, kde se dala dohromady super parta, která plula na jedné lodi.
Jaká je tvá nejoblíbenější pozice?
Teď asi stoper, jelikož nemám fyzické předpoklady naběhat 10km za zápas (smích). Dřív byla má oblíbená pozice střední záložník.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Rituál žádný nemám.
Jak bys zhodnotil svůj výkon v zápase?
Celkem slušný výkon, na to že jsem zimní přípravě moc nedal. Musím taky poděkovat trenérovi, že mi věřil a dal mi šanci před kluky, kteří toho odmakali daleko víc než já.
Na jaké utkání se nejvíce těšíš?
Těším se vždy na taková utkání, při kterých vím, že je soupeř kvalitnější, než náš tým. Máme to takhle v týmu skoro všichni, že se nám hraje lépe proti těmto mužstvům. Když vedeme např. 2:0 s průměrným týmem naší skupiny, tak jsme schopni, jak se říká, usnout na vavřínech a zápas klidně prohrát naší nekoncentrací.
Jaké máš cíle na jaro?
Cíl pro jaro je jednoznačně postup do vyšší soutěže, jelikož teď bude postupovat 5 týmů, tak bychom chtěli postoupit minimálně z druhého místa, aby to pro nás mělo váhu úspěchu.
Bude nějaký příspěvek do kasy za rozhovor?
Čekám co na mě vybalí vedoucí mužstva (smích). Zatím nikdo nic neříkal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.