Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní body pro Tuhaň zůstaly doma!


Branky


4

Tuhaň v prvním domácím utkání změřila síly s ambiciózním Velkým Borkem B. Zápas byl plně v režii domácích, a to také potvrdili jednoznačným výsledkem 4:0. Trefil se 2x F. Šelemberk a 2x Pazdera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Douša - Tuhaň

Nastoupili jsme k prvnímu zápasu, na který jsme se všichni těšili celou zimu. Samozřejmě začátek nebyl takový, jaký jsme si my a i soupeř představovali. Byla to celkově taková nakopávaná na obou stranách a mnoho nepřesností. Poznali jsme se navzájem se soupeřem. Dokázali jsme si vytvořili několik nebezpečných situací, nicméně hostující gólman držel tým celý první poločas.

 

Druhý poločas byl prvních 15 minut vyrovnaný na obě strany, ale byli jsme to my, kdo se tlačil dopředu. Využili jsme naši sílu do útoku a trestali soupeřovy chyby.

 

První gól dával Šelemberk F., kdy mu bratr David přihrál na vápno a gólman stál dost vysoko v brankovišti, a tak to uklidil k zadní tyči po zemi. Na 2:0 zvyšoval opět F. Šelemberk. Velkou zásluhu na tom měl Tomáš Baran, který prošel přes 3 hráče a Šelemberk doběhl míč, udělal kličku brankáři a skóroval do prázdné branky. Gól na 3:0 vsítil Pazdera, po přihrávce od D. Šelemberka. Poslední úder přidal znovu Pazdera, který chtěl centrovat míč, ale trefil to do branky a brankáři to vypadlo. Do konce zápasu se nic zajímavého nestalo. Konečné skóre tedy 4:0.



Sestavy


TJ Sokol Tuhaň
P. Loukota [-] - D. Šelemberk [-] , L. Streňo [-] , J. Kaiser [-] , P. Němec [-] , M. Weissgärber [-] , T. Baran [-] , F. Šelemberk [-] , J. Revesz [-] , R. Horký [-] , T. Veselý [-]

SK Slavia Velký Borek B
T. Kozel [-] - M. Kočí [-] , T. Krajník [-] , L. Krajník [-] , J. Synek [-] , J. Rus [-] , R. Kubina [-] , M. Nesládek [-] , O. Kubát [-] , J. Kovalčík [-] , J. Teraz [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: NESLÁDEK Vladimír - PELC Jiří (N), ŠEJNOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Hráč - FC Lobkovice | Středočeský | Mělník

Tip: remíza

Jakub Jareš

Expert: Ondra Bareš
Tip experta: remíza

Tuhani se nedařilo v přípravných zápasech, ale jsou do útoku posíleni o nové hráče. Borek je na tom tabulkově sice lépe, ale vzhledem k souběhu s utkáním A-týmu tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích